Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRILJANTAN POTEZ

Podvala redsa zadivila svijet, ali još genijalniju stvar su napravili Hrvati!

Origi
Foto: Pixsell/Reuters
1/8
08.05.2019.
u 09:50

Bio je to genijalan potez Kloppovih igrača, no još su bolju stvar napravila dvojica Hrvata - Ivan Rakitić i Mladen Petrić. Dogodilo se to 2007. godine dok su igrali u Baselu.

Četvrti gol koji je sinoć Liverpool zabio Barceloni i osigurao prolazak u finale Lige prvaka bio je briljantna podvala igrača engleske momčadi.

Alexander-Arnold krenuo je izvesti udarac iz kuta, a onda se maknuo kao da će to prepustiti suigraču. Zbog toga je pažnja igrača Barcelone popustila, a bek Liverpoola sjajno je reagirao, hitro izveo korner i našao usamljenog Origija. Nečuvanom napadaču Liverpoola nije bio problem zabiti s pet minuta za 4:0.

Bio je to genijalan potez Kloppovih igrača, no još su bolju stvar napravila dvojica Hrvata - Ivan Rakitić i Mladen Petrić. Dogodilo se to 2007. godine dok su igrali u Baselu.

Petrić je tada u utakmici protiv Grasshoppera uzeo loptu da izvede korner i onda zovnuo Rakitića da obavi taj posao. No, neprimjetno je dodirnuo loptu i tako je ubacio u igru. Rakitić je samo pokupio loptu, sjurio se prema protivničkom golu i zabio.

Nažalost za Rakitića, slična stvar dogodila se njemu i Barceloni sinoć. I to u utakmici koja je odlučivala o putniku u finale Lige prvaka.

Ključne riječi

Komentara 4

PA
pajokola1
10:27 08.05.2019.

Da ,samo što se na videu vidi da iz te akcije Rakitić nije zabio gol????

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
10:30 08.05.2019.

Raketa sinoc slab. Ali ne losiji nego Lessi I ostatak Spushilone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije