Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GERRY MARSDEN

Liverpool u suzama: Umro autor legendarne himne 'You'll never walk alone'

FILE PHOTO: Liverpool supporter and singer Marsden sings before their English Premier League soccer match against Blackburn Rovers at Anfield in Liverpool
Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.01.2021.
u 22:52

"S velikom tugom doznajemo o smrti Gerryja Marsdena", objavio je Liverpool na svom Twitter profilu. "Gerryjeve riječi zauvijek će nam se urezati u sjećanja. Nikad nećeš hodati sam."

Gerry Marsden, čovjek koji je otpjevao "You'll never walk alone", himnu slavnoga engleskoga kluba Liverpoola, umro je u nedjelju u 78. godini, izvijestili su britanski mediji.

"S velikom tugom doznajemo o smrti Gerryja Marsdena", objavio je Liverpool na svom Twitter profilu. "Gerryjeve riječi zauvijek će nam se urezati u sjećanja. Nikad nećeš hodati sam."

Marsden je rođen u Liverpoolu, a bio je frontmen grupe Gerry And The Pacemakers koja je ranih 1960-ih obradila hit "Nikad nećeš hodati sam", koji su izvorno napisali 1945. godine američki skladatelji Rogers i Hammerstein za mjuzikl "Vrtuljak". 

Verziju Gerry And The Pacemakers navijači Liverpoola prihvatili su kao svoju od 1963. godine i postala jedna od najpoznatijih nogometnih himni. I ostali klubovi poput Celtica, Feyenoorda ili Borussie Dortmund također na svojim utakmicama puštaju ovu himnu.

Marsden je ponovno snimio tu pjesmu u travnju 2020. godine kao počast Nacionalnoj zdravstvenoj službi Ujedinjenog Kraljevstva tijekom pandemije koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije