Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Redsi' slavili na Etihadu

Liverpool u polufinalu, Guardiola drugo poluvrijeme gledao s tribine

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.04.2018.
u 23:10

Po izlasku s terena trener Cityja Pep Guardiola žestoko je prigovarao sucu zbog poništenog pogotka, te je zaradio isključenje pa je drugo poluvrijeme pratio s tribina

U uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka nogometaši Liverpoola u utorak su u gostima kod Manchester Cityja pobijedili s 2-1, te su izborili plasmanu u polufinale, jer su i u prvoj utakmici slavili s 3-0.

Početak susreta bio je kao iz snova za igrače Cityja, već u 2. minuti su poveli. Stoper gostiju Virgil van Dijk na svojoj polovici je pogriješio, lopta je presječena, a iz polukontre Gabriel Jesus, na dodavanje Raheema Sterlinga, zabija za 1-0.

Dejan Lovren
1/6

Unatoč rano primljenom pogotku igrači Liverpoola nisu počeli paničariti. Istina, Manchester City je dominirao, ali  gosti su se dobro branili.

Tek u 41. minuti prilika za City, Bernardo Silva s ruba šesnaesterca pogađa stativu. Minutu kasnije sporna situacija, Leroy Sane postiže pogodak, ali sudac ga poništava zbog navodnog zaleđa.

U samoj završnici prvog poluvremena, u 45. minuti, prva prigoda za Liverpool, ali Alex Oxlade-Chamberlain bio je neprecizan.

Po izlasku s terena trener Cityja Pep Guardiola žestoko je prigovarao sucu zbog poništenog pogotka, te je zaradio isključenje pa je drugo poluvrijeme pratio s tribina.

Nade Cityja u preokret potopio je u 56. minuti Mohamed Salah. No, glavninu posla odradio je Sadio Mane, a Salah je samo pospremio loptu u mrežu za 1-1. A u 77. minuti još jedan gol Liverpoola. Stoper Cityja Otamendi poklonio je loptu Robertu Firminu koji rutinirano trese mrežu.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool, pruživši vrlo dobru partiju.

MANCHESTER CITY: Ederson, Walker, Otamendi, Laporte, David Silva (Sergio Aguero, 66), Fernandinho, De Bruyne, Bernardo Silva (Gündogan, 74), Sterling, Jesus, Sané.

LIVERPOOL: Karius, Alexander-Arnold (Clyne, 81), Lovren, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Salah (ings, 90), Firmino (Klavan, 81), Mané.

STRIJELCI: 1-0 Gabriel Jesus (2), 1-1 Mohamed Salah (56), 1-2 Roberto Firmino (77).
SUDAC: Antonio Mateu Lahoz (Špa)
STADION: Etihad Stadium
GLEDATELJA: 54.000

Komentara 2

Avatar Made in Germany
Made in Germany
09:42 11.04.2018.

Rog moze bit rezerva koliko hoce, za Lovrena je profesor u nogometu. Mada se Lovren, otkad je na kormilo Liverpoola dosao Jürgen Klopp, poboljsao i napreduje, daleko je to jos od konstantno pouzdanog obrambenog igraca. Plivao je jucer, kao kompletna momcad sa Anfielda sve do tog trenutka, dok sudac nije iskljucio trenera Manchestera sa klupe i svlacionice na tribine. Podsjecao me na Hrvatske klubove u Euronatjecanjima, kad protivnik udari tempo, igra pravi nogomet sa kontaktom i duel igrom, po krilima, ubacivanjima, agresivno i sa pressingom, oni se povlace sve vise vlastitim vratima i ne izlazeci brzo cak ni na ispucanu loptu iz svog kaznenog prostora. Tako da se fakticki svako rucno ubacivanje sa vanjske out-linije od strane protivnika,, pretvori u nekakvu polasansu ili cak sansu po vlastita vrata. Prava nocna mora. Upravo to mislim kad vidim Lovrena u dresu vatrenih...

AR
Artukovic
06:45 11.04.2018.

Strasno i prestrasno.....neobicno šturo izvjestavanje o cudu koje se dogodilo u LP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije