Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Liverpool svladao Southampton i izbio na vrh, čekamo odgovor Cityja

Mohamed Salah
Foto: Press Association/Pixsell
05.04.2019.
u 22:57

Momčad Pepa Guardiole u Premier ligi nastupa ponovo tek 14. travnja i gostuje kod Crystal Palacea

Nogometaši Liverpoola nastavili su mrtvu trku s Manchester Cityjem za naslov prvaka Premier lige. Redsi su na gostovanju svladali Southampton s 3:1, ali su do tri boda protiv 16. momčadi lige došli daleko teže nego što se očekivalo. 

Sveci su, naime, poveli već u devetoj minuti zahvaljujući pogotku Shanea Longa, kojemu je Pierre-Emile Hojbjerg glavom krasno prebacio loptu na sedam metara.

Liverpool je uspio izjednačiti do kraja prvoga poluvremena, a gol je potpisao Naby Keita. Veznjak je prvijenac u dresu Liverpoola zabio glavom u 36. minuti, i to nakon krasnog ubačaja Trenta Alexander-Arnolda s desne strane.

Momčad Jürgen Kloppa dugo se u nastavku mučila otključati vrata domaćina, ali u tome je naposljetku uspio Mohamed Salah, koji je u kontranapadu istrčao otprilike pedesetak metara i s vrha šesnaesterca poslao loptu iza leđa vratara Gunna.

Priču je u 86. minuti zaključio Jordan Henderson s peterca nakon krasnog dodavanja Firmina. Dejan Lovren u igru je ušao tek u 88. minuti, a zamijenio je igrača koji je Redsima donio izjednačenje.

Liverpool je ovom pobjedom izbio na čelnu poziciju uz 82 boda iz 33 utakmice. Momčad Pepa Guardiole (80 bodova) u Premier ligi nastupa ponovo tek 14. travnja i gostuje kod Crystal Palacea.

Komentara 1

AL
altruist
23:13 05.04.2019.

2-1? Pa vise niste u stanju prenijeti niti tocan rezultat!. Zavrsilo je 3-1 za Lfc, gol Hendersona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije