Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJEŽI LIGA PRVAKA

Liverpool jako blizu mračnog scenarija: Newcastle mu uzeo dva boda u nadoknadi

Premier League - Liverpool v Newcastle United
CLIVE BRUNSKILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.04.2021.
u 16:02

Nakon pogotka je Kloppovim igračima bilo puno lakše igrati i kontrolirati rezultat i stečenu prednost, no Liverpool u nastavku susreta nije uspio doći i do drugog gola kojim bi riješio pitanje pobjednika, pa su do posljednjih sekundi strepili i čuvali tri boda i pobjedu, što u konačnici nisu uspjeli

Nogometaši Liverpoola remizirali su na svom Anfieldu u susretu 33. kola engleskog Premiershipa s Newcastleom rezultatom 1:1, a utakmica je obilježila drama u izuzetno uzbudljivoj sudačkoj nadoknadi u kojoj je domaćin ostao bez pobjede.

Liverpool je gol postigao već na samom početku utakmice, točnije u trećoj minuti.

Nakon centaršuta Robertsona s lijeve strane lopta je nekako došla do Salaha, a on se oslobađa svojih čuvara i onda topovskim udarcem matira nemoćnog golmana gostiju i postiže gol za rano vodstvo redsa.

Nakon toga je Kloppovim igračima bilo puno lakše igrati i kontrolirati rezultat i stečenu prednost, no Liverpool u nastavku susreta nije uspio doći i do drugog gola kojim bi riješio pitanje pobjednika, pa su do posljednjih sekundi strepili i čuvali tri boda i pobjedu, što u konačnici nisu uspjeli.

Na kraju je viđena prava drama i to prvo u 92. minuti kada je Wilson nakon sjajnog kontranapada Newcastlea postigao gol za 1:1, no sudac je "spasio" Liverpool i dosudio kontroverzno igranje rukom (ruka je bila direktno uz tijelo), nakon čega se činilo da će Liverpool ipak doći do pobjede.

Ipak, u tim trenucima proradio je inat u igračima Newcastlea pa su u 95. minuti nakon još jedne odlične akcije stigli do poravnanja, a strijelac je bio joker s klupe Willock, nakon čega je uslijedilo veliko slavlje gostujućih igrača.

Liverpool nakon ovog kiksa ostaje na šestoj poziciji sa 54 osvojena boda, bod manje od West Hama i Chelseaja koji danas igraju svoj meč i čak pet bodova iza Leicestera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije