Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE SUN

Liverpool i Real u pregovorima oko Van der Vaarta

Rafael van der Vaart
AFP
24.04.2010.
u 10:23

Prema londonskom The Sunu, Liverpool je stupio u kontakt s madridskim Realom i započeo pregovore oko potencijalnog transfera nizozemskog veznog nogometaša Rafaela van der Vaarta (27).

Navodi se da su se predstavnici Reala i Liverpoola sastali uoči prvog susreta Europa lige između Atletica i “redsa” u četvrtak u Madridu.

Jedan od igrača za čije je usluge klub s Anfielda također zainteresiran je i francuski reprezentativac Lassana Diarra, a pregovori oko moguće prodaje kod obojice u početnoj su fazi.

Van der Vaart je prošlog ljeta bio na pragu napuštanja Santiago Bernabeua, uz svoje reprezentativne sunarodnjake Wesleyja Sneijdera (Inter) i Arjena Robbena (Bayern), ali je ipak ostao i iza njega je solidna sezona u kojoj je upisao pet golova i pet asistencija u 24 nastupa u španjolskom prvenstvu.

U Real je Van der Vaart stigao 2008. iz HSV-a potpisavši petogodišnji ugovor, a Liverpool je navodno za njega zasad spreman ponuditi tek šest milijuna funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije