Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV SUPERLIGE

Liverpool i Leeds remizirali, susret obilježio prosvjed navijača ispred stadiona

Reuters
19.04.2021.
u 23:21

Pogodak za goste zabio je Sadio Mane u 31. minuti, a izjednačio je Diego Llorente tri minute prije kraja susreta.

U susretu 32. kola engleskog nogometnog prvenstva Leeds United i Liverpool su na Elland Roadu odigrali 1:1. Bila je to odlična utakmica s nizom prilika na obje strane i vrlo lako se moglo dogoditi da završi golijadom kao i njihov prvi susret ove sezone koji je Liverpool dobio 4:3.

Pogodak za goste zabio je Sadio Mane u 31. minuti, a izjednačio je Diego Llorente tri minute prije kraja susreta.

Dodajmo kako je Leeds dobio samo jednu od posljednjih 11 utakmica protiv Liverpoola na svom stadionu i to prije 21 godine kada je slavio sa 4:3 uz četiri gola Marka Viduke.

Zanimljivo je bilo i prije susreta. Prema pisanju engleskih medija navijači, ne navodi se kojeg kluba, su pokušali zaustaviti dolazak Liverpoolovih nogometaša na Elland Road. Dio ih je imao i transparente s natpisima "RIP Football" i "Fans over Finance".

- Ljubav prema igri radničke klase, uništena pohlepom i korupcijom! RIP LFC. Hvala na uspomenama - bila je poruka navijača "Redsa".

Navijači Leeds Uniteda također, su izvjesili transparente, a jedan je sadržavao i citat menadžera Leedsa Marcela Bielse koji je rekao: "Jedan od razloga zašto je nogomet najpopularniji sport na svijetu je taj što slabi mogu pobijediti moćnike."

Foto: Reuters

Svoj stav o pokretanju Superlige iznijeli su i nogometaši Leeds Unteda koji su na zagrijavanje istrčali u posebnim majicama na kojima je pisalo "Liga prvaka: Zaslužite mjesto. Nogomet je za navijače."

Liverpool je nakon ove utakmice ostao na šestom mjestu sa 53 boda, dok je Leeds United na 10. poziciji sa 46 bodova.

U vodstvu je Manchester City sa 74 boda, osam više od gradskog suparnika Uniteda.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
06:56 20.04.2021.

HTV će, normalno, prenositi utakmice Superlige jer u njoj neće biti niti jednog hrvatskog kluba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije