Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morao ga je bocnuti

'Livepool prvak? Teško s obzirom da ima Lovrena'

Dejan Lovren i Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
13.11.2018.
u 21:25

Izjava je to koju je potpisao Mateo Kovačić, vezni igrač londonskog Chelseaja, u duhu dobre šale i mrve sportskog nadmetanja

U Kristalnoj dvorani Hotela Westin u utorak je održana donatorska večer Zaklade Vatreno srce, koju su prije više od deset godina osnovali igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije kako bi pomagali djeci diljem države.

Ove godine prikupljaju se sredstva za nabavu opreme za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te akciju Korak u život, a večeri su nazočili i odlično raspoloženi hrvatski reprezentativci.

Među njima i premijerligaški rivali, Mateo Kovačić i Dejan Lovren, koji sa svojim klubovima pretendiraju naslovu prvaka Engleske. U tom je duhu, dobre šale i mrve sportskog nadmetanja, i reagirao vezni igrač Chelseaja kada ga je voditelj Viki Ivanović upitao hoće li Liverpool u svibnju proslaviti naslov prvaka.

- Liverpool? S obzirom da ima Dejana Lovrena, teško - našalio se Kovačić, koji je ljetos stigao u Chelsea na posudbu iz madridskog Reala. 

Chelsea i Liverpool već su dvaput ove sezone odmjerili snage, a njihov je prvi sraz pripao londonskom klubu koji je slavio na Anfieldu s 2:1 u EFL kupu. Isti su se klubovi susreli samo nekoliko dana kasnije na Stamford Bridgeu u prvenstvu, pa uz 1:1 remi podijelili bodove.

Zakladu "Vatreno srce" osnovali su 2008. tadašnji izbornik Slaven Bilić i od tada  se naši nogometni reprezentativci uključuju u razne humanitarne akcije, a posljednja donatorska večer održana je 2012. godine kada je izbornik bio Igor Štimac.

Uz bogati glazbeni program u Kristalnoj dvorani hotela Westin bila je postavljena izložba odabranih fotografija sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, kao i izložba radova fotografa Stephana Lupina inspirirana SP-om.

Humanitarni broj telefona zaklade "Vatreno srce" bit će aktivan do 3. prosinca, a za vrijeme dok su u "call-centru" bili hrvatski reprezentativci primljeno je skoro 60 tisuća poziva. 

Komentara 5

KA
kajinx
21:40 13.11.2018.

Hvala Slavenu, bravo vatreni!

HR
Hrvatska
22:46 13.11.2018.

Kovacic legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije