Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grčka liga

Livaja zabio za pobjedu AEK-a koji je preuzeo vrh ljestvice

Marko Livaja
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
04.03.2018.
u 23:08

U derbiju kola Olympiakos i Panathinaikos su odigrali 1-1.

U susretu 24. kola grčkog nogometnog prvenstva AEK je pobijedio Panionios 1-0, a pogodak odluke zabio je hrvatski nogometaš Marko Livaja u 21. minuti utakmice.

Lazaros Christodoulopoulos je ubacio s desne strane, a Livaja udarcem glavom svladao slovenskog vratara Matica Kotnika. Bio je to njegov deseti gol za atenski klub u svim natjecanjima. 

U derbiju kola Olympiakos i Panathinaikos su odigrali 1-1. Aktualni prvak je poveo u 61. minuti golom Konstantinos Fortounisa iz kaznenog udarca, a izjednačio je Anthony Mounier u 87. minuti, također iz jedanaesterca. 'Pao' je izjednačio s igračem manje nakon što je u 61. minuti isključen Evangelos Oikonomou.

AEK je preuzeo vodstvo na ljestvici sa 54 boda, PAOK je drugi sa 52 boda i utakmicom manje, a treće mjesto drži Olympiakos sa 47 bodova. Panathinaikos je tek osami sa 31 bodom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije