Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Litavci u Osijek dolaze bez NBA igrača

Australija - Litva
Foto: Reuters/Pixsell
04.09.2018.
u 07:00

14. rujna u Osijeku neće biti dvojice NBA igrača Valančiunasa i Sabonisa, bivšeg NBA-evca Motiejunasa, ali niti igrača euroligaša Žalgirisa Jankunasa, Milaknisa i Grigonisa

Na osječku kvalifikacijsku utakmicu protiv Hrvatske za Svjetsko prvenstvo u Kini sljedeće godine, litavski košarkaški doći će u sljedećem sastavu: Kalnietis, Lekavičius, Seibutis, Juškevičius, Galius, Giedraitis, Ulanovas, Kuzminskas, Bendžius, Želionis, Gudaitis, Kairys.

Dakle, 14. rujna u Osijeku neće biti dvojice NBA igrača Valančiunasa i Sabonisa, bivšeg NBA-evca Motiejunasa, ali niti igrača euroligaša Žalgirisa Jankunasa, Milaknisa i Grigonisa. Litva u drugi krug ulazi sa šest pobjeda, Hrvatska ima skor 3-3.

Komentara 2

Avatar Diavolo
Diavolo
15:44 04.09.2018.

I ovi sto ce doci su jako dobri, oprez je veliki

Avatar rubinet
rubinet
14:34 04.09.2018.

onda bi to trebali dobiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije