Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Lionel Messi treći put zaredom dobitnik nagrade Di Stefano

\'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during the Champions League semi-final first leg football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stad
\'LLUIS GENE\'
02.06.2011.
u 12:42

Barcelonina zvijezda Lionel Messi treći je put zaredom dobitnik nagrade Di Stefano za najboljeg nogometaša španjolskog prvenstva

Argentinac je u izboru čitatelja sportskog dnevnika Marce, kao i mišljenja stručne komisije, bio bolji od Portugalca Cristiana Ronalda (Real Madrid) i Španjolca Xavija Hernandeza (Barcelona). Zanimljivo je da su ta tri igrača bila jednako poredana i u lanjskom izboru. Nagrada je dobila ime po počasnom predsjedniku i legendi madridskog Reala Alfredu Di Stefanu.

Komentara 1

Avatar jwayne
jwayne
14:45 02.06.2011.

jel to CR7 opet dobio drvenu medalju? ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije