Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno
Povratak na članak

Lino: Ne vraćam se, a pogotovo ne kao savjetnik

Lino Červar progovorio je o SP-u i šansama da opet preuzme reprezentaciju

Komentari 12

WE
Wyatt Earp
12:27 01.02.2011.

Žalit ćemo mi za ovim čovjekom još dugo godina.

VL
PR
pravaistina88
15:38 01.02.2011.

Cijela Hrvatska dužna je jedno veliko, ogromno OPROSTI sa šlagom na \"i\" ovom čovjeku. Oprosti, Lino.

VL
FE
feliks
12:13 01.02.2011.

Lino, ostani, ne vračaj se.

VL
VI
visio
12:45 01.02.2011.

lino radi sebe se nemoj vratiti... sve dok mi ne potaracamo ove seljačine iz saveza... izbaciti kapetana (metličića) i červara iz saveza, jer se njemu prohtjelo.. e moj gobac majmune glupi!

VL
GA
gafe
13:47 01.02.2011.

najbolji izbornik hrvatskog sporta svih vremena. Rezultate govore sve!!! Lino Care!!!!!

VL
VZ
veki_zg
15:05 01.02.2011.

lino nemoj se vracat jer ces ovako ostat legenda...nemoj bit potrčko, ionak su novinari i glupi nezahvalni narod ti koji su te potjerali, a sad bi da se vratis...sjeti se kolko su ljudi pljuvali po tebi za vrijeme SP u hrvatskoj, pogotovo novinari...ista ta prica se sada odvija i sa golužom..apsolutno svi pljuju po njemu, a ko zna, mozda za par godina ce svi plakat da se vrati....a to je taj nas mentalitet, vazno je da se pljuje po nasima...takodjer bi i balic kojeg su mediji terorizirali ovo prvenstvo lijepo trebao sterat sve u p.m. i otic !

VL
GR
Gradinar
15:20 01.02.2011.

Ima li što podmuklije, ako isključimo Golužinu izjavu da je Červar najbolji trener svijeta, i ljigavije od ove izjave:\"A naši su prvi put otkad ih znam u teškim trenucima bili nesigurni, čak strašljivi, a to nikad nije krasilo hrvatsku reprezentaciju.\"!? Čovijek koji to govori govorio je da je Hrvatska na jednom natjecanju osvojila \"18 srebrenih medalja2, a prije toga toliko zlatnih!!!!, kako bi uveličao svoj uspjeh; čovjek je to koji je sijao neviđenu nervozu, prozivao pola nacije za podvale, time stimulirao igrače, koji je gubio finala i polufinala od momčadi koje su po svim mjerilima tržišta bile za klasu lošije od one koju je on imao! Ili, ovo:\" Ali, zar vam nije normalno da netko razmišlja o treneru koji je vodeći reprezentaciju kontinuirano postizao najbolje rezultate u svijetu?\" A tko to razmišlja!? Kako to da NITKO BAŠ izuzev Gobca i Makedonaca nije nikada tražio usluge takvoga trenera! Ili je roba sa falinkom!

VL
PO
poncho
15:40 01.02.2011.

E sad slijedi obrat.Kljaic preuzima reprezentaciju.

VL
MA
mare12
17:47 01.02.2011.

za Zveca Prijatelju u ovoj Lininoj izjavi nema ama bas ni malo ljigavosti,sve stoje rekao toje istinia. Gledao sam sve utakmice hrvatske,mogu rec da niti jednu nisu odigrali sigurno izuzev sa Argentinom. Ako si gledao utakmicu sa Dancima onda si mogao i sam zakljucit dasu nasi citavu utakmicu bili zbunjeni i u strahu djelovali su kao neka amaterska ekipa. Prema tome nevidim razlog zasto krivis Cervara stoje covjek rekao istinu.

VL
DH
dalibor.hren
18:52 01.02.2011.

Lino, majstore, nikome ne moraš objašnjavati niti se ispričavati zbog KOGA ili čega si odstupio. Kvalitetu, i ljudsku i športsku si dokazao na terenu i na tome ti hvala!

VL
PO
poncho
20:24 01.02.2011.

To ti Lino i tvoj frend IVO SANADER kaze:NE VRACAM se U HRVATSKU.

VL
IV
Ivekivek
19:11 02.02.2011.

Onima koji ne vole Hrvatsku je smetao uspjeh rukometne reprezentacije...znali su da ako sruše Linu, srušiti će i reprezentaciju........... I uspjevaju u tome......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.