Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMANJUJE BROJ

Lino Červar uoči SP-a otpisao još četiri igrača

Lino Červar
Foto: Vecernji.hr
1/5
30.12.2018.
u 14:50

Od vanjskih igrača otpali su rukometaši PPD-a Josip Vekić i Ivan Sršen, desno krilo Nexea Ivan Vida te kružni napadač Celja, Kristijan Bećiri.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar je nakon odrađene druge faze priprema u Poreču za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj 2019 objavio imena četvorice rukometaša koji su otpali sa popisa. 

Od 19 igrača koji su bili na popisu, četvorica se opraštaju od suigrača, te će u svojim klubovima čekati novi eventualni poziv za nadolazeću svjetsku rukometnu priredbu. Od vanjskih igrača otpali su rukometaši PPD-a Josip Vekić i Ivan Sršen, desno krilo Nexea Ivan Vida te kružni napadač Celja, Kristijan Bećiri.

U zadnjoj fazi priprema koja će biti od 1. do 8. siječnja u Poreču, Hrvatska će imati 20 kandidata koji će se boriti za 16 mjesta koja vode u München, a suigračima će se priključiti Zlatko Horvat iz domaćeg PPD-a, te reprezentativci iz njemačkih klubova - Domagoj Duvnjak, Ivan Slišković, Željko Musa i Krešimir Kozina.

Izbornik Lino Červar osvrnuo se na drugu fazu priprema u Poreču, uoči odlaska na kratki dvodnevni odmor prije završne faze priprema za SP 2019.

"Odradili smo planirano, moram pohvaliti igrače i cijeli moj stožer. Kao i uvijek kad se odlučuje o putnicima za veliko natjecanje mjesta nema dovoljno za sve, a ovaj put smo morali zahvaliti se četvorici. To znači da će u svojom klubovima čekati eventualni naknadni poziv jer su svi i dalje kandidati za SP. U završnoj fazi imat ćemo stoga , kad se uključe preostali igrači, 20 igrača jer ćemo u dvije test utakmice dobiti kompletan uvid i potvrdu igrača koje vodimo u Njemačku”, rekao je Lino Červar uoči odlaska iz Poreča.

Nakon osam odrađenih treninga igrači su dobili dvodnevni odmor uoči završnog okupljanja prvog dana 2019. godine.

Hrvatska rukometna reprezentacija igrat će u u Munchenu u skupini B sa Španjolskom, Islandom, Makedonijom, Japanom i Bahreinom, a prvu utakmicu Hrvatska igra 11. siječnja protiv Islanda.  

>> Pogledajte gostovanje Červara na Večernji TV-u

Komentara 2

PA
pavel1001
16:41 30.12.2018.

niš od toga svega...

ČI
čikaga
17:47 30.12.2018.

Kaj je Deda još uvijek na čelu repke ? To je čista lakrdija. Mislil sam da će Lina sam shvatiti da ga je vrijeme pregazilo.Najviše se iskazal u Celju kad je igral bez vratara. Čovjek je stvarno AORIST. RIJETKI imajuu takvu sreću da se okite s toliko medalja s tako SLABIM igračima. No, pobijedila je njegova STRUČNOST / pojma nema /. Za Italiju i Metalurg još nekako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije