Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERNO PONAŠANJE
Povratak na članak

Červaru prekipjelo! Kaznio jednog od najboljih igrača, prvi put u povijesti reprezentacije

– Ne bih od toga radio neki veliki slučaj. Stipe se neprimjereno ponašao na klupi za vrijeme prve utakmice. Vjerojatno je bio nezadovoljan što ne igra, no ne odlučuje on kad će igrati i hoće li igrati – istaknuo je Lino Červar, izbornik Hrvatske.

Komentari 4

IL
ilijan
07:58 08.04.2018.

Bravo Lino, ta razmažena derišta treba kazniti! Igrali su protov Švedske u Splitu kao da su curice

VL
UN
UNOPosmatrac
19:11 08.04.2018.

Pa tako ti je bilo u Splitu , Zagrebu.. unistio si te malde decke. Svaki put kad je masio ti si se derao na njega, skakutao si na liniji. Napravio si vise kilometraze na liniji nego igraci neki na terenu.u. Oprosti se Lino, nista ti tu vise neces napraviti. Spasi Hrvatski Rukomet

VL
DU
Deleted user
08:07 08.04.2018.

Nije to nikakva kazna. Trebalo ga je poslati doma, o osobnom trosku.

VL
SS
sokac sa drave
11:52 09.04.2018.

Vise ga ne pozivati ograniceni kamenjarac koji je slabiji od Mamica,Duvnjaka na toj poziciji nije timski igrac ne podredjuje se zajednistvu,destruktivni faktor.Prije dvije godine je u Poljskoj dobio dosta minutaze i zamislite od osam udaraca nijedan nije isao u okvir vratiju.Sve je promasio bez kosti.U Berlinu zadnja rupa na svirali na njegovom mjestu igra igrac nizi za dvije glave od Venecijanca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.