Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Evo koga je Lino Červar pozvao za utakmice sa Švedskom

Lino Červar
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
13.03.2018.
u 14:32

Reprezentacija 3. travnja putuje u Švedsku gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv europskih viceprvaka

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je u utorak popis od 18 igrača za reprezentativno okupljanje koje je zakazano za 2. travnja 2018. godine. 

Hrvatski rukometaši okupljaju se 2. travnja u 12,00 sati ispred Hotela Panorama u Zagrebu, a na okupu će biti sve do 8. travnja.

Lino Červar
1/5

Reprezentacija 3. travnja putuje u Švedsku gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv europskih viceprvaka.

Prvi susret igra se 5. travnja u Eskilstuni s početkom u 19,15 sati, dok je drugi susret na rasporedu 7. travnja u Norrköpingu od 16 sati.

Červar je pozvao sljedeće igrače: Ivan Stevanović (Kadetten Schaffhausen), Mate Šunić (US Créteil Handball), Zlatko Horvat (PPD Zagreb), Josip Božić Pavletić (PPD Zagreb), Manuel Štrlek (PGE Vive Kielce), Lovro Mihić (Orlen Wisla Plock), Željko Musa (SC Magdeburg), Marino Marić (MT Melsungen), Ilija Brozović (TSV Hannover-Burgdorf), Marko Mamić (PGE Vive Kielce), Halil Jaganjac (Metalurg), Stipe Mandalinić (Füchse Berlin), Luka Cindrić (Vardar), Igor Karačić (Vardar), Domagoj Pavlović (PPD Zagreb), Luka Stepančić (Paris Saint-Germain Handball), Jakov Vranković (Grundfos Tatabánya KC), Domagoj Duvnjak (THW Kiel).

Komentara 1

ZO
zoca
20:03 13.03.2018.

Znaci opet ce dobiti po tamburi i to dva puta!! Svedi su klasai igraju moderan i brz rukomet sa okomitim napadima koji idu jako brzo i uigrano sa puno imrovizacije pojedinaca jako tesko parirati sa ovakvim sustavom kakvog mi imamo ,prespori u napadu bez i deja i uigranih akcija ..niti jedan trener nije unjeo nesto novo u igri pa tako i lino ,bez toga nema napretka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije