Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVA IZBORNIKA

Lino Červar objasnio zašto je prvo poluvrijeme bilo loše

Lino Červar
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/10
09.01.2020.
u 22:51

- U prvom poluvremenu nismo dobro igrali, obrana je bila loša, a u napadu nismo bili strpljivi. U obrani nismo imali timsku igru, nismo bili kompaktni i zato su oni na poluvrijeme otišli s golom prednosti.

Hrvatska rukometna reprezentacija slavila je protiv Crne Gore (27:21) na početku Eura, a pobjedu je prokomentirao izbornik Lino Červar.

- U prvom poluvremenu nismo dobro igrali, obrana je bila loša, a u napadu nismo bili strpljivi. U obrani nismo imali timsku igru, nismo bili kompaktni i zato su oni na poluvrijeme otišli s golom prednosti. U nastavku se to promijenilo ulaskom Duvnjaka. Sve pohvale igračima za drugo poluvrijeme, ali ne i za prvo - rekao je Lino Červar za RTL.

U subotu igramo s Bjelorusijom.

- Moramo ostati čvrsto na zemlji i okrenuti se utakmici Bjelorusijom. Ako budemo ovako igrali protiv Bjelorusije, neće dobro završiti - rekao je Červar pa se osvrnuo na sjajnu atmosferu:

- Pozdravljam publiku koja nam je pomogla i bila igrač više.

Utakmicu je prokomentirao i najbolji igrač susreta Domagoj Duvnjak.

- U prvom poluvremenu nismo loše igrali, obrana je bila dobra. Bili smo gusti i agresivni, ali smo primili tri, četiri glupa gola. Poveli smo dva razlike, ali je Crna Gora preokrenula - rekao je Duvnjak i dodao:

- Drugo poluvrijeme je bilo stvarno odlično. Odigrali smo kako smo se dogovorili, okrenuli i zasluženo pobijedili. Još se tražimo, a drugo poluvrijeme nam treba biti nit vodilja.

Navijači?

- Sjajna atmosfera, hvala navijačima uime cijele momčadi. Bili su vjetar u leđa - rekao je Duvnjak.

>> Pogledajte sjajnu atmosferu na utakmici

Lino Červar
1/8

Komentara 3

DU
Deleted user
16:04 10.01.2020.

Mučili su se i Njemci sa jednom Nizozemskom i Španjolci sa Latvijom koja osim Kristopansa nema ni jednog poštenog igrača.Sve tekme otvaranja su uvijek teške za favorite,a onda ajčešće u drugom poluvremenu kvaliteta dođe do izražaja pa se prelomi utakmica.

Avatar majkuvam
majkuvam
13:55 10.01.2020.

Linu treba dodijeliti Oskar.Fantastično glumi klauna uz aut-liniju...

PL
plajo
23:50 09.01.2020.

Bili smo loši zato što je Lino bio u tiltu, uhvatio ga "Čačić" sindrom ,,,,iz aviona se vidilo da Šegu ne ide a Lino ga ne vadi ,pa čovjek je imao slovima i brojkom 1 (jednu) obranu u cijelom prvom poluvremenu,pa zašto imamo drugog golmana ako ne da uskoći kad prvom ništa ne ide od ruke, druga velika greška je bilo predugo forsiranje Karačića kad se lomilo u prvom poluvremenu, čovjek je igrao više od 10 min u komadu i sve sto je mogao je zeznio, i treća stvar - Lino je trebao u stanci reći igračima da počmu crnogorskom golmanu pucati niske lopte, jer očigledno je bilo da je one gore sve skidao. Sve su to stvari koje trener mora prepoznati u tijeku igre i reagirati na njih, e to čini nekog trenera boljim od drugog. Bojim se da kod nekih boljih reprezentacija i ovako limitiranog Line će sve to neminovno dovesti do poraza Hr reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije