Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Lino Červar ne dolazi i šalje drugu postavu u Kutiju šibica

'11.03.2012., Varazdin - Utakmica 20. kola SEHA regionalne rukometne lige izmedju RK Croatia Osiguranje Zagreb i RK Metalurg Skopje. Lino Cervar, trener Metalurga i Slavko Goluza. Photo: Vjeran Zganec
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
07.03.2013.
u 21:48

– Pobijedimo li Metalurg i Meškovo, na kraju osnovnog dijela sezone bit ćemo prvi – istaknuo je Ante Ančić.

Sve je spremno za subotnju utakmicu SEHA lige protiv Metalurga (Kutija šibica, 18 sati). Za odlazak na završni turnir zagrebašima teoretski trebaju još samo tri boda. Dakle, treba im pobjeda protiv Metalurga.

Prema najavama iz Skoplja, Červar ne dolazi u Zagreb i šalje drugu postavu. Glavne igrače štedi za Ligu prvaka. To bi zagrebašima uvelike olakšalo posao.

– Pobijedimo li Metalurg i Meškovo, na kraju osnovnog dijela sezone bit ćemo prvi – istaknuo je Ante Ančić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije