Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGUE

Lille preuzeo prvo mjesto nakon pobjede u Parizu: Bradarić ušao s klupe

Reuters
03.04.2021.
u 18:44

Pobjedonosni pogodak postigao je Kanađanin Jonathan David koji je zatresao mrežu u 20. minuti.

Nogometaši Lille s minimalnih su 1:0 (1:0) slavili na gostovanju protiv Paris Saint-Germaina u derbiju 31. kola francuskog prvenstva i tako preuzeli vodeću poziciju od branitelja naslova.

Pobjedonosni pogodak postigao je Kanađanin Jonathan David koji je zatresao mrežu u 20. minuti. Gosti su se ostatak utakmice vrlo uspješno branili i prijetili iz rijetkih, ali opasnih kontranapada. PSG je imao nadmoć u posjedu i ukupnom broju udaraca, ali onih prijetećih bilo je malo. Najbliže pogotku bio je Kylian Mbappe u 15. minuti, ali je njegov udarac s desetak metara odlično obranio Mike Maignan.

U 90. minuti obje su momčadi ostale s igračem manje. Sudac Bastien pokazao je zbog međusobnog naguravanja drugi žuti karton Neymaru i portugalskom braniču Lillea Tiagu Djalu.

Nakon tog isključenja gostujući trener Galtier odlučio je ubaciti u igru hrvatskog reprezentativca Domagoja Bradarića, koji je dobro odradio obrambene zadaće pa je mreža Lillea ostala netaknuta za veliku pobjedu na Parku prinčeva kojom je Lille sa 66 bodova, tri više od PSG-a preuzeo vodstvo na ljestvici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije