Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Likvidacija nogometaša šokirala svijet, izrešetala ga srpska mafija?!

Ubojstvo u Južnoj Africi
Foto: Screenshot/YouTube/eNCA
1/2
18.07.2019.
u 18:05

Južnoafrički South African spominje već poznati modus operandi kod ovakvih ubojstava, a kao primjere navode neke poznate Srbe koji su na taj način u posljednje vrijeme ubijeni u Južnoj Africi

Ubojstvo Marca Batchelora u ponedjeljak, bivšeg nogometaša koji je igrao za južnoafričke velikane Kaizer Chiefse i Orlando Piratese šokiralo je tamošnju javnost, ali i cijeli svijet.

Prema prvotnim navodima medija, Batchelor je bio na putu za Olivedale sa svojim vrtlarom kada su prolaznici na motociklima na njih otvorili vatru. 

- Pogođen je kroz prozor svog automobila nekoliko puta te je umro na licu mjesta - rekao je policijski glasnogovornik Lungelo Dlamini

Odmah je započela istraga, a ona po najnovijim informacija vodi prema srpskoj mafiji!

Južnoafrički South African spominje već poznati modus operandi kod ovakvih ubojstava, a kao primjere navode neke poznate Srbe koji su na taj način u posljednje vrijeme ubijeni u Južnoj Africi. 

"Ubojice su pobjegle, a nisu uzele ništa iz automobila žrtve. Sve je napravljeno brzo i profesionalno. Policija ubojstvo, po načinu izvršenja, povezuje s nizom ubojstava u koje su, kao žrtve ili počinitelji, umiješani Srbi i sada se istražuju Batchelorove veze sa srpskim podzemljem u Johannesburgu", rekla je poznata južnoafrička novinarka Mandy Wiener

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar VinkoL
VinkoL
19:29 18.07.2019.

Pa nemrem verovati da ovaj portal piše o srbijancima nekaj negativno. Očekujemo ispravak...

AO
ante.oreskovic75
18:37 18.07.2019.

Republika srpska južna afrika

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:16 18.07.2019.

Zar se smije reci tko ga ubi. Kolko znam odmah slijedi pjesma "Kako to" i brisanje na 2 tjedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije