Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao na treningu

Lijepe vijesti iz Rima: Pjaca je uspješno operiran

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/Pixsell
15.03.2019.
u 17:48

Već od subote naš će 23-godišnji napadač krenuti s oporavkom

Talijanski prvoligaš Fiorentina objavio je kako se hrvatski reprezentativni napadač Marko Pjaca u petak u Rimu podvrgnuo operaciji križnih ligamenata lijevog koljena te kako je ona protekla u najboljem redu. Pjaca se ozlijedio prije tjedan dana na jednom od treninga Viola.

>>> Pogledajte što su trener Nenad Bjelica i Amer Gojak izjavili po povratku u Zagreb iz Lisabona

 

Već od subote naš će 23-godišnji napadač krenuti s oporavkom. 

Za Pjacu je ovo druga teška ozljeda koljena u karijeri, u ožujku 2017. godine su mu u reprezentativnoj utakmici protiv Estonije popucali prednji križni ligamenti desnog koljena. Ta je ozljeda uvelike unazadila njegovu karijeru. 

U ljeto 2016. godine Pjaca je prešao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura. No, nakon ozljede u Estoniji uslijedile su posudbe u Schalke 04 i Fiorentinu, ali niti u tim klubovima naš se napadač nije uspio nametnuti kao neupitni član udarne postave.

Pjaca je još uvijek pod ugovorom s talijanskim prvakom Juventusom, a ovu je sezonu na posudbi u Fiorentini.

Komentara 1

Avatar dkoor
dkoor
01:28 16.03.2019.

Odlično. Treba se vratiti u Hrvatsku i igrati malo rezerviranije neko vrijeme ili možda u nekakav drugi klub i ligu gdje zahtjevi ipak nisu kao u Serie A. Ne treba forsirati još je mlad i kao čovjek i kao igrač ne bi mu savjetnici smjeli dopustiti da išta više riskira sve i da mu nekoliko sezona propadne jer danas igrači traju jako dugo u tridesete još, tako da danas - sutra profitira i on stabilnim odlaskom u jaki euro klub a i Hrvatska koja bi njegovim igranjem profitirala jer ovdje se bez pretjerivanja radi o igraču samog svjetskog vrha nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije