Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno očarala

Lijepa voditeljica zablistala u haljinici, a i on uživa: 'Voli se maziti!'

Diletta Leotta
Foto: www.instagram.com/dilettaleotta
1/6
22.05.2020.
u 11:35

Prije nekoliko tjedana Diletta je opet upala u probleme. Na internetu su se pojavile njene fotografije eksplicitnog sadržaja koje su hakeri 2017. godine ukrali iz novinarkina mobitela

Talijanska sportska novinarka Diletta Leotta zadnjih se mjeseci nije tako često pojavljivala pred malim ekranima. Jedna od najljepših voditeljica je zbog pandemije koronavirusa uglavnom radila u svom stanu u Milanu.

Kako je aktivna na društvenim mrežama svako malo je svoje fanove častila nekom zgodnom fotografijom.

Diletta Leotta
1/16

Svojom posljednjom objavom na Instagramu na kojem ima više od 6,5 milijuna pratitelja oduševila je mnoge. Pozirala je u jednostavnoj bijeloj haljinici, a u naručju drži svog ljubimca Brandina.

'Obožava se maziti', napisala je lijepa Diletta Leotta, a njezina je objava dobila više od 400 tisuća lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brandino grande intenditore di coccole 😍🤗

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Prije nekoliko tjedana Diletta je opet upala u probleme. Na internetu su se pojavile njene fotografije eksplicitnog sadržaja koje su hakeri 2017. godine ukrali iz novinarkina mobitela.

Mobitel joj je opet hakiran, a čini se da Leotta nije ništa naučila iz svojih pogreški.

- Ovo što se dogodilo iznimno je ozbiljno. Dilettin mobilni telefon je hakiran i privatne fotografije, a čak i neke fotomontaže su objavljene. Trenutačno ih dijeli velik broj ljudi - poručili su iz Sky Sportsa, kuće za koju je Leotta radila, a vijest prenosi španjolska Marca, više pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije