Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM JE I KLAUSTROFOBIJA

Lijepa voditeljica šokirala: Imam tumor na mozgu

Irene Junquera
Foto: Printscreen
24.10.2019.
u 06:45

– Imam tumor na mozgu i do kraja života morat ću biti pod nadzorom liječnika. Tumor je benigan i ne raste ni bilo što. Svake godine moram ići na magnetsku rezonanciju – rekla je španjolska novinarka Irene Junquera

Irene Junquera (33) dobro je poznata ljubiteljima sporta u Španjolskoj. Ova 33-godišnja sportska novinarka i voditeljica radila je na brojnim projektima, ranije je sudjelovala u popularnoj emisiji "Punto pelota", surađivala sa sportskim dnevnikom Mundo Deportivo, a danas, između ostalog, radi na emisiji Gol.

A sada je otkrila nešto što su prenijeli brojni španjolski mediji.

– Imam tumor na mozgu i do kraja života ću morati biti pod nadzorom liječnika. Tumor je benigan i ne raste ni bilo što. Svake godine moram ići na magnetsku rezonanciju – rekla je Irene Junquera.

Irene Junquera kaže da je klaustrofobična zbog čega joj je teško ići na magnetsku rezonanciju. Osjetila je to i dok je sudjelovala u španjolskom VIP Big Brotheru i bila zatvorena u kuću.

– Tri ili četiri puta sam uzela antidepresiv. Došao je i psihijatar koji mi je rekao da ga uzmem ako budem imala osjećaj da se utapam – rekla je novinarka i dodala da joj je bilo teško jer zatvorena u kući nije mogla pratiti sportske događaje.

Kaže i da je s 10 godina imala operaciju nakon koje je tri mjeseca bila prikovana za krevet.

– Oporavak je trajao dvije godine i tek sam tada mogla normalno hodati – rekla je Irene Junquera koja je velika navijačica Real Madrida.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar FrancJunior
FrancJunior
07:49 24.10.2019.

Kao prvo, benigan tumor je dobrocudan tumor, a samo maligni tumori su zlocudni i ubijaju. Dakle, zasto ta umjetna panika? Drugi, ako vas muci klaustrofobija, za pretragu na PET-CT i MRT dobit ce malu dozu lijeka za smirenje, te ako treba, bit ce na pola sata uspavana i nece ni primjetiti sta je bilo. Trebalo bi da ovakve clanke pise netko, tko se u te stvari razumije!

Avatar comandante
comandante
07:57 24.10.2019.

nek si ti bila u big brotheru....

Avatar Untouchable
Untouchable
09:43 24.10.2019.

tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije