Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UFC promo turneji

Lijepa Paige VanZant uspavala marinca za osam sekundi

Paige VanZant
Foto: YouTube/Instagram/Paige VanZant
1/4
04.05.2018.
u 08:31

Tijekom jedne vježbe tražio se dobrovoljac koji će se izvući iz stiska 60 kilograma teške Paige

U sklopu UFC promo turneje Paige VanZant i njezin kolega Max Holloway posjetili su američke vojne baze u Iraku i Afganistanu. Vojnici su ih upoznali sa životom daleko od domovine, a borci su im demonstrirali zahvate u bliskoj borbi.

Tijekom jedne vježbe tražio se dobrovoljac koji će se izvući iz stiska 60 kilograma teške Paige. Bilo je mnogo kandidata, ali je samo jedan dobio priliku ući u zagrljaja lijepoj VanZant.

Paige je kandidata uhvatila u zahvat gušenja (rear naked choke). Marinac je sigurnu u sjajnoj fizičkoj kondiciji, ali koliko god on bio spreman nije imao šanse. Zaspao je nakon osam sekundi! 

"Obišla sam svijet u vojnom zrakoplovu, posjetila sedam američkih baza i upoznala tisuće vojnika. Ovo ću pamtiti cijeli život. Sad imam još više poštovanja prema ljudima koji se žrtvuju za nas", napisala je UFC zvijezda Paige VanZant.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije