Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

Lijepa novinarka doživjela tešku nesreću, fotografija izgleda zastrašujuće

Novinarka
Foto: Facebook
1/2
14.12.2019.
u 21:07

"Samo da se javim da sam živa. Čeka me operacija, ali ću se vratiti jača nego prije", napisala je novinarka uz fotografiju ozlijeđenog oka.

Novinarka Slovačke radiotelevizije Barbora Žiačikova na vlastitoj je koži osjetila koliko hokej može biti opasan sport.

Ova je novinarka prošle nedjelje izvještavala s utakmice između Banske Bystrice i Poprada kada ju je pak pogodio u lice. Nesreća se dogodila dok se Žiačikova nalazila između klupa momčadi.

Novinarka je odmah prebačena u bolnicu gdje je obavljena operacija. Ozljeda oka izgleda stravično, a slovački mediji pišu da nije poznato hoće li joj oko biti u potpunosti funkcionalno.

"Samo da se javim da sam živa. Čeka me operacija, ali ću se vratiti jača nego prije", napisala je novinarka uz fotografiju ozlijeđenog oka.

Ekipa Banske Bystrice nakon toga ju je posjetila u bolnici, a Žiačikova je poručila:

"Sve će biti u redu. Ne odmah, ali hoće. Obećavam da ću se vratiti."

Foto: Facebook/RTL

Ključne riječi

Komentara 7

TH
than
01:57 15.12.2019.

Ne izgleda zastrašujuće. Udario ju pak iznad oka/obrva gdje je šivano, a ne u oko. Krv je posljedica tog udarca i oko će ostati funkcionalno. Zapravo, dobro je i prošla. Moglo je direktno u oko, a moglo i izbiti prednje zube. Samo mi nije jasno što je radila na terenu u sred utakmice.

DU
Deleted user
05:35 15.12.2019.

Mislim da bi novinarstvo trebalo svrstati u nanopasnija zanimanja na svijetu! Pa pogledajte samo koliko naših "novinara" naprave članke, za stolom......internet, copy-paste, google traslator, malo igranja sa tekstom......i eto članka. Zamislite što se sve može dogoditi u uredu! Žalosno je što se takvi novinari uspoređuju sa starom gardom gdje su se bavili istraživačkim novinarstvom, a za članak su trebali obaviti razgovor, ili nekoliko razgovora, a danas većina svoje članke nađu na internetu.

MI
midea
06:11 15.12.2019.

auuuu baš mi je žao , pratim ovu mega poznatu novinarku tri puta na dan po 365 dana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije