Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šah-Mats

Lijepa Cathy napala Niku Kovača, preko tih riječi nije mogla prijeći

Cathy Hummels
Foto: instagram.com/catherinyyy
10.07.2019.
u 15:30

U raspravu oko Hummelsa u međuvremenu su se upustili i sportski direktor Borussije Michael Zorc te Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Cathy Hummels, lijepa supruga dojučerašnjeg Bayernova braniča Matsa Hummelsa, obrušila se na svom profilu na Instagramu na hrvatskog trenera Niku Kovača zbog njegove jučerašnje izjave.

Podsjetimo, Kovač je u utorak kazao da se Hummels pokupio u dortmundsku Borussiju jer se uplašio konkurencije, odnosno mogućnosti da će grijati klupu otkako je Bayern doveo Lucasa Hernandeza.

Cathy Hummels je fotografirala tu Kovačevu izjavu i ukrasila je dvjema patkama, čime je htjela reći da ta tvrdnja, pristojno pojašnjeno, ne odgovara istini.

Drugim riječima, supruga slavnog braniča htjela je dati do znanja da su to bile neke sasvim druge igre, a u javnu raspravu su se u međuvremenu umiješali i sportski direktor Borussije Michael Zorc i Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Zorc je, naime, kazao medijima da je Hummels nabolji njemački branič, na što mu je Rummenigge odvratio da najbolji njemački branič i dalje nosi Bayernov dres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hab ein Shirt gefunden, was zu meinen Augen passt 😅😬😆😍

A post shared by Cathy Hummels (@catherinyyy) on

Pritom je mislio na Niklasa Sülea, ali njegovo 'spuštanje' rivalima i obitelji Hummels Cathy još uvijek nije fotografirala i sarkastično prokomentirala.

Naravno, budući da se očito nešto ipak dogodilo na relaciji Hummels - uprava, to ne znači da narednih dana neće na površinu isplivati neki novi nezgodni detalji, ali to bi Kovača u ovom trenutku trebalo brinuti najmanje.

Uprava ga je ostavila na 'pola momčadi', a toliko nužna pojačanja, osobito na pozicijama koje su napustili Arjen Robben i Franck Ribery, se još uvijek ne naziru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY NEW YEAR ❤️

A post shared by Cathy Hummels (@catherinyyy) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije