Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS ŽDRIJEB

Evo tko sve igra u Ligi prvaka i kakve bi 'skupine smrti' mogli gledati

Superkup: Real Madrid - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
24.08.2017.
u 10:15

Možemo gledati skupinu u kojoj su Real, PSG, Liverpool i Leipzig

Sve je spremno za ždrijeb skupina Lige prvaka koji će se danas od 18 sati održati u Monte Carlu. Sinoć smo doznali i posljednjih pet momčadi koje su prošle među 32 najbolja kluba Europe. Najviše klubova daju Englezi (5), a prvi put tu je i prvak Azerbajdžana, Qarabag. Nažalost, hrvatskih predstavnika nema budući da je Rijeka zapela na posljednjoj prepreci i u kvalifikacijama ispala od Olympiakosa.

Momčadi su svrstane u četiri jakosne skupine. U prvoj su branitelj naslova Real i još sedam nacionalnih prvaka. Ostale 24 ekipe rangirane su prema Uefinom koeficijentu.

Ždrijeb je poludirigiran pa se u skupini ne mogu naći momčadi iz iste države. Tako, primjerice, možemo gledati skupinu u kojoj su Real, PSG, Liverpool i Leipzig, ali se u istoj skupini mogu naći i Spartak, Porto, Olympiakos i Qarabag.

Finale Lige prvaka ove se sezone igra u Kijevu.

Prva jakosna skupina: Real Madrid (prvak), Bayern, Juventus, Benfica, Chelsea, Šahtar, Monaco, Spartak 

Druga jakosna skupina: Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Borussia Dortmund, Sevilla, Manchester City, Porto, Manchester United

Treća jakosna skupina: Napoli, Tottenham, Basel, Olympiakos, Anderlecht, Liverpool, Roma, Bešiktaš

Četvrta jakosna skupina: Celtic, CSKA, Sporting, APOEL, Feyenoord, Maribor, Qarabag, RB Leipzig

Komentara 3

MI
mingo@
13:25 24.08.2017.

Pa Hrvatska nema predstavnika? Ali je jako važno pljuvati po Dinamu, da je najgora momčad. Pa probajte gospodo izboriti priliku.

ZG
zg223
15:36 24.08.2017.

nema rijeke?

RI
ribar110
11:49 24.08.2017.

Skupina smrti....ma pazi ti naziva a radi se o nogometu i gomili preplacenih zvijezdica dok drugi sportasi nemaju ni gdje trenirati.E sad se treba sekirati oko skupina,ja bih volio biti dio te njihove smrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije