Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Parižani nadigrali Bešiktaš, Flensburg slomio Celje

Flensburg
sg-flensburg-handewitt.de
20.02.2016.
u 21:23

Pariz je pobijedio 40-28, a Flensburg 30-26

Rukometaši francuskog prvaka PSG-a s uvjerljivih su 40-28 nadigrali turski Bešiktaš u utakmici 12. kola skupine A rukometne Lige prvaka odigrane u Parizu, dok je Celje na svom parketu pružilo vrlo snažan otpor njemačkom Flensburgu koji je na kraju slavio s 30-26.  

Parižane je do uvjerljive pobjede predvodio Danac Mikkel Hansen s 10 pogodaka, dok je Igor Vori ostao bez učinka. U sastavu poraženih hrvatski igrač Ivan Ninčević postigao je jedan gol.

Celje je na ulazu u posljednjih deset minuta dvoboja s Flensburgom vodilo 24-22, ali su gosti završnicu utakmice dobili s 8-2. Kod Celjana je najefikasniji bio Blaž Janc sa sedam pogodaka, a strijelce Flensburga predvodio je Danac Lasse Svan s osam golova. Hrvatski reprezentativac Krešimir Kozina postigao je jedan gol. Flensburg se pobjedom zadržao na vrhu ljestvice, s istim brojem bodova kao i PSG (20), ali uz nešto bolju gol-razliku.

U posljednjoj utakmici 12. kola skupine A rukometaši hrvatskog prvaka PPD Zagreba u nedjelju (15 sati) gostuju kod mađarskog prvaka Veszprema, a pobjedom bi zadržali teoretske izglede za osvajanje četvrtog mjesta koje nosi nominalno lakšeg suparnika i prednost igranja uzvratne utakmice u osmini finala na domaćem terenu.

>> Zagreb upisao pobjedu u utakmici 'biti ili ne biti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije