Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala

Genijalni Messi s dva pogotka i asistencijom potopio Chelsea

Genijalni Messi s dva pogotka i asistencijom potopio Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
14.03.2018. u 22:37

Barcelona i Bayern posljednje su dvije momčadi koje su izborile četvrtfinale Lige prvaka. U uzvratnim utakmicama osmine finala najelitnijeg klupskog natjecanja Katalonci su na svom Nou Campu pobijedili Chelsea s 3:0 i s ukupnim rezultatom 4:1 (u Londonu je bilo 1:1) prošli dalje, dok je Bayern i u drugoj utakmici, koja je igrana u Istanbulu, bio bolji od Bešiktaša s 3:1 (5:0).

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je cijeli susret za Barcelonu kojoj je ovo bio 14. nastup u nizu u osmini finala Lige prvaka, a samo dva puta nije prošla dalje. Ispala je od Chelsea 2005., te dvije godine kasnije od Liverpoola. 

Barcelona - Chelsea
1/17

Barcelona je rano došla do vodstva. Nakon samo 128 sekundi Lionel Messi je nakon dodavanja Suareza zabio kroz noge vrataru Chelseaja.

Bio je to Argentincu najbrži pogodak u karijeri. Englezima nije zabio u prvih deset utakmica, a onda im je utrpao 20 golova u 18 utakmica.

Sjajnu večer Messi je začinio i odličnom asistencijom. U 20. minuti Argentinac se s lijeve strane sjurio u šesnaesterac Chelseaja i vratio povratnu loptu za Dembéléa. Francuz je majstorski zatresao mrežu Londončana. To mu je prvi pogodak za katalonsku momčad u 13. nastupu otkako je stigao iz Borussije (D).

Čudesni Messi je u 63. minuti svoju odličnu igru okrunio drugim pogotkom na utakmici. Bio mu je to 100. gol u Ligi prvaka. 

Ždrijeb četvrtfinala LP-a je u petak, a u bubnju će se naći Juventus, Manchester City, Liverpool, Sevilla, Real Madrid, Roma, Bayern i Barcelona.

Komentara 12

SC
schwertransport
06:23 15.03.2018.

trpa mesi ko siromah u kosaru

BI
bikica7
22:47 14.03.2018.

Definitivno najbolji nogometaš svih vremena,nogometni genij.

MU
muh
07:29 15.03.2018.

Chelsea nije više momčad samo sastav skupih igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije