Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lidl uz Kauboje u lovu na nove pobjede

Lidl Hrvatska novi sponzor Hrvatskog rukometnog saveza

Lidl Hrvatska
Promo
03.03.2017.
u 14:21

Lidl Hrvatska je postao novi ponosni sponzor Hrvatskog rukometnog saveza. Uspjesi koji dugi niz godina prate hrvatski rukomet inspiracija su svima, stoga je suradnja HRS-a i trgovačkog lanca Lidl koji u Hrvatskoj već 10 godina uspješno posluje prirodno partnerstvo.

Lidlovi proizvodi će od 1. ožujka biti vjerni pratitelji hrvatskih rukometaša na njihovim treninzima, utakmicama i putovanjima. Lidl će naše Kauboje podržati i na Europskom rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj u siječnju 2018. godine, ali i na Svjetskom rukometnom prvenstvu u siječnju 2019. godine.

Predsjednik Uprave Lidla Hrvatska Boris Lozić nije krio svoje oduševljenje ovim sponzorstvom: „Ovom suradnjom želimo podržati Kauboje, ali i hrvatski rukomet, u njihovim daljnjim uspjesima. Ono što su dosad postigli svakome od nas može služiti kao primjer, a sigurni smo da su još mnogi veliki sportski trenuci ispred njih. Veselimo se što ćemo biti dio njihove priče. Kauboji, Lidl je uz vas!“

Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac također je istaknuo zadovoljstvo po potpisivanju ugovora: ''Izuzetno smo sretni i zadovoljni potpisivanjem sponzorskog ugovora s Lidlom. Lidl je, kao značajan gospodarski subjekt, očito u hrvatskom rukometnom savezu prepoznao isto tako snagu i značaj u sportskom svijetu. Nadam se da ćemo zajednički u daljnjem periodu postići još bolje rezultate te dugo i uspješno surađivati. Vrijeme u kojem sklapamo ugovor izuzetno je bitno za nas zbog nadolazećeg Europskog prvenstva za muškarce kojeg smo mi domaćini te će nam sponzor ovakvog ugleda i kvalitete u europskim okvirima biti od velike pomoći. Neka naša suradnja bude na obostrano zadovoljstvo dugotrajna i uspješna.''

Tvrtka Lidl posluje u Republici Hrvatskoj od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 91 trgovinu, 2 logističko-distributivna centra i zaposlivši gotovo 2000 zaposlenika. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije