Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA BLAGE SIMPTOME
Povratak na članak

Lewis Hamilton zaražen koronom, propušta utrku u Bahreinu

Iz njegove momčadi Mercedesa su javili da je Britanac u ponedjeljak imao blage simptome nakon čega je napravio test koji se pokazao pozitivan.

Komentari 4

KE
kentie
09:37 03.12.2020.

Pa evo, priliku ima Bottas da pokaže što zna i umije u stroju koji je suveren, dominantan i predominantan...ajde malko u povijest F1;- 1999AD.-na pola sezone Schumi se u Silverstoneu zalijeće u gume i lomi nogu. Ostatak sezone gleda naa TV-u. Mika Hakkinnen&comp. u mclaren-mercedesu dobijaju jedinstvenu priliku da "pometu" ostatak konkurencije...med toa, nikad ne reci više i ponajviše...u scuderiju mjestu Schumija, "upada" Mikka Salo...i što čovjek napravi? Kao rezerva rezerve ostvari 6 GP pobjeda za ferrari. Hakkinnenu, vodećem u poretku vozača te sezone, najednom život nije bio ni malo lak, udoban i mio i da je snio...David Irvine, tada u odsutnosti Schumija, "promoviran" je u prvog GP pilota scuderije...i dolazi dan za megdan; D-day: zadnja trka sezone na novom trkalištu Malezije-uvjet da Irvine postane svj. prvak ad minimum je: Salo pobjeđuje, a on mora biti najmanje osmi (tad se bodovalo osam vozača u poretku od prvog do osmog) da osvoji trofejni bod ispred Hakkinnena...i postane svjetski prvak...Mikka Salo fantastično odrađuje posao, dominantno tuče mclaren-mercedes i pobjeđuje u trci...a Irvine???... Nikako da ufati to osmo mjesto, jer ga je u zadnjoj izmjeni pneumatika "zajeb...." mehaničar na zadnjoj desnoj gumi koju je mijenjao pune 32 sekunde!!!!!!??????....i propade Irvineu titula...koja tragedija scuderije, nikad veća u povijesti formule 1...Hakkinnen u toj trci u Maleziji "uredno" ufati drugo mjesto i sa SAMO POLA BODA ispred Irvinea postane svjetski prvak....

VL
MO
montello
18:35 01.12.2020.

predominantan je i utrkesu postale dosadne

VL
SO
Sobrudolf
16:29 01.12.2020.

Trebalo bi pitati stozer kako je moguce da se zarazio, pa uvijek je nosio svetu i svemogucu masku! I kako to da skoro da nema simptome, pa to je opaka, smrtonosna bolest zbog koje se cijela EU zatvorili a spremaju se i cijepiti nas protiv nase volje.

VL
KA
KarlokGamerYT
15:09 01.12.2020.

Barem će utrka biti zanimljivija bez Lewisa na stazi😅.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.