Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Lewis Hamilton prvi na startu uoči VN SAD-a

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.10.2018.
u 08:01

Britanac je izborio 81. 'pole position' u karijeri. Iza njega se smjestio Ferrarijev dvojac Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen, ali će zbog kazne njemački vozač startati s petog mjesta

Mercedesov pilot Lewis Hamilton bio je najbrži u kvalifikacijama za VN SAD-a, 18. ovosezonske utrke formule 1 koja se u nedjelju vozi u Texasu (20.10 sati).

Britanac je izborio 81. 'pole position' u karijeri. Iza njega se smjestio Ferrarijev dvojac Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen, ali će zbog kazne njemački vozač startati s petog mjesta.

Lewis Hamilton
1/6

Ispred Vettela će tako na startnom gridu biti Valtteri Bottas (Mercedes) koji je stigao četvrti, te Daniel Ricciardo (Red Bull) koji je u kvalifikacijama bio peti.

U ukupnom poretku vozača vodi Lewis Hamilton s 331 bodom ispred Sebastiana Vettela (264) i Valtterija Bottasa (207).

Komentara 2

KA
kažemja
10:56 21.10.2018.

Danas Lujo slavi 5 naslov ! Potpuno zasluženo! Ferrari će se još načekati a sve mi se čini da će Leclerc druge godine derati Vettela.

DH
dalibor.hren
10:27 21.10.2018.

Vettela treba spriječiti svim sredstvima...U pitanju je Mercedes!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije