Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na glasine

Lewandowski: Sad mi je dobro i u Bayernu

Lewandowski
Foto: Reuters
01.02.2016.
u 07:00

– Ne mogi reći gdje ću završiti karijeru, ali sad sam zadovoljan u Bayernu. Već sam se naučio nositi s glasinama o mojim transferima – rekao je Lewa.

Roberta Lewandowskog stalno sele iz Bayerna iako on s momčadi iz Münchena ima ugovor do 2019. godine. No, Poljak je i sam progovorio o tome.

– Ne mogi reći gdje ću završiti karijeru, ali sad sam zadovoljan u Bayernu. Već sam se naučio nositi s glasinama o mojim transferima – rekao je Lewa. 

>>Kramarić promašivao, Bayern slavio 2:0! Haliloviću 13 minuta u pobjedi

Komentara 3

Avatar jumanji
jumanji
12:27 01.02.2016.

provincijski klub-😉? 😂😂😂 ima nas svakakvih

Avatar germanikus
germanikus
12:37 01.02.2016.

jumanji...možda to nekome sa strane zvuči čudno ali nama koji smo kao ja rođeni u Meunchenu znamo da za Bayern navija pretežito ruralna populacija...oni koji su u uspjehu svugdje i plješću a prvi će biti koji će pljuvati kad krene nizbrdo i trebao bi znati da Bayern najmanje navijača ima u samom gradu Muenchenu!Po popularnosti je daleko iza TSV 1860!TSV zadnju sezonu igra za opstanak u Drugoj Bundesligi i napuni cijelu Allianz Arenu...to sve govori!

Avatar germanikus
germanikus
10:07 01.02.2016.

Ovaj Lewandowski strašan je igrač ...kao je samo na svjetskom prvenstvu u Brazilu blistao to je bilo čudo!On je za klasu bolji od Ronalda i Messia!Je....o vas taj Poljak da je on svjetska klasa nebi skakutao u provincijskom klubu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije