Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutit nakon poraza

Lewandowski prozvao Kovača, hoće li mu Niko zamjeriti na ovim rečenicama?

Niko Kovač i Robert Lewandowski
Foto: DPA/Pixsell
14.03.2019.
u 09:29

Poljski je napadač uzrok porazu pronašao u igri bez rizika

Poljski reprezentativac i napadač Bayerna Robert Lewandowski javno je upro prstom u taktiku Nike Kovača nakon što je bavarski klub ispao od Liverpoola u osmini finala Lige prvaka.

Bavarci su na svom stadionu stradali s 3:1 nakon izborenih 0:0 na Anfieldu, i to u utakmici u kojoj su Redsi bili za klasu konkretnija i smislenija momčad.

Bayern je do jedinog pogotka stigao zahvaljujući autogolu Matipa, a stvorene prigode ispred Liverpoolova gola daju se nabrojiti na prste jedne ruke.

– Znali smo da će ovo biti gadan dvoboj, ali dojma sam da smo u obje utakmice igrali predefenzivno. Nismo pokušavali gurati igru prema naprijed kako bismo stvarali prigode. Izbjegavali smo rizik i zato smo poraženi. Jednostavno smo stajali preduboko – kazao je Bayernov napadač ispred kamera po svršetku utakmice i dodao:

– Ponekad smo u napadu nas dvojica morali na četvoricu, a u takvim se okolnostima teško stvaraju šanse. Našao sam se u mnogo duela, ali sam ne možeš ništa protiv dvojice ili trojice tako vrsnih braniča – rekao je razočarani Lewandowski.

>> Pogledajte izjave Bjelice i Dilavera uoči odlaska u Portugal


 

 

Komentara 19

TO
Tomisl
10:21 14.03.2019.

Kad pobjede ona su to igraci zasluzili a kad izgube onda im je trener kriv !!!

Avatar southman
southman
10:15 14.03.2019.

Tko god što mislio činjenica je da je Klopp sinoć pronašao igru protiv Bayerna a Niko nije protiv Liverpoola. Svaki pametan trener bi težište igre svoje ekipe u napadu prenio na Liverpoolov lijevi bok na Gnabrija koji je u cijeloj utakmici dobio samo dvije prave lopte i obje su kreirale jedine dvije bayernove prilike u utakmici a tako je i pao gol. Umjesto toga oni uporno preko Riberya kojeg je Arnold pojeo svojom mladošću i motorikom. Sve u svemu meni na sreću jer je moj omiljeni klub prošao dalje. YNWA !!!

Avatar HJelinich1990
HJelinich1990
09:44 14.03.2019.

Jel posao Nike Kovača ili njega da ZABIJAJU GOLOVE?!?!? Jednostavno je potrošen igrač! Penzija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije