Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Leverkusen do tri boda za 11 minuta

Nogomet
AFP
07.11.2009.
u 09:04

Od druge do 11. minute nogometaši Bayera na svom su stadionu u Leverkusenu zabili frankfurtskom Eintrachtu tri pogotka za 3:0 vodstvo.

Prvi dvoboj 12. kola Bundeslige završio je 4:0 pobjedom domaćih, te će sastav Juppa Heynckesa ostati jedina neporažena (7 pobjeda, 5 remija) i vodeća bundesligaška momčad nakon 12. kola.

Na asistenciju Švicarca Barnette najbolji bundesligaški strijelac Stefan Kiessling doveo je domaće u vodstvo u drugoj minuti svojim osmim ovosezonskim pogotkom.

Samo četiri minute kasnije Barnetta je ponovno, ovaj put iz kornera, asistirao Reinartzu za njegov prvi bundesligaški pogodak, da bi mladi i talentirani Toni Kroos, 19-godišnjak koji je u Leverkusenu na posudbi iz Bayerna, krasnim plasiranim udarcem u 11. minuti povisio na 3:0 nakon što je akciju lijepim prodorom započeo Kiessling.

Konačan je rezultat postavio Lars Bender. I njemu je to bio prvi bundesligaški pogodak.

U gostujućem je sastavu reprezentativni veznjak Bosne i Hercegovine Zlatan Bajramović odigrao cijelu utakmicu. Zaradio je žuti karton.

Bundesliga, 12. kolo:

Bayer – Eintracht 4:0 (Kiessling 2, Reinartz 6, Kroos 11, Bender 86)

Redoslijed: 1. Bayer 26, 2. Werder 22 (-1), 3. HSV 22 (-1), 4. Schalke 21 (-1), 5. Hoffenheim 20 (-1)..., 10. Eintracht 16...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije