Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo se rijetko viđa

Levante gestom oduševio navijače

Navijači Levantea
Foto: Gtres/Pixsell
18.06.2019.
u 13:48

- Levante zahvaljuje svim Levantistima koji su nam pravili društvo tijekom sezone te s čijim smo ohrabrenjem uspjeli ostati još jednu sezonu u prvoj ligi - stoji u službenom priopćenju kluba

Navijači klubova u Europi, posebice na Otoku, žale se na cijene sezonskih ulaznica. S druge strane, primjerice, njemački klubovi imaju posve prihvatljive cijene ako ćete se cijele godine vezati za određeni stadion.

Međutim, nijedan od njih nije zaslužio pljesak kao španjolski Levante koji je odlučio nagraditi vjernost svojih navijača. Točnije, njih 14.610  (11.272 odraslih i 3.338 djece) kojima će klub pokloniti sezonske utakmice za narednu sezonu zato što su protekle sezone prisustvovali na svakoj domaćoj utakmici u Valenciji.

- Levante zahvaljuje svim Levantistima koji su nam pravili društvo tijekom sezone te s čijim smo ohrabrenjem uspjeli ostati još jednu sezonu u prvoj ligi - stoji u službenom priopćenju kluba koji je lani u Primeri došao do 15. mjesta.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Kraken
22:15 18.06.2019.

To bi se modrima isplatilo, nebi se puno natrosili, 200 pretplata i to je to, u kombinaciji su i cevapi +

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije