Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKO

Letjele su šake! Pogledajte kako Cro Cop i Ishii 'kažnjavaju' jedan drugog

Cro Cop
Foto: Printscreen Facebook
1/2
20.09.2018.
u 17:08

Cro Cop i njegov japanski trening partner svoje će iduće borbe odraditi u razmaku od samo jednog dana, što im se zapravo jako dobro poklopilo po pitanju priprema.

Mirko Filipović i Satoshi Ishii na samom su kraju priprema za svoje nadolazeće borbe, no nema štednje, što možemo zaključiti prema njihovom zajedničkom treningu, odnosno snimci objavljenoj na društvenim mrežama, piše Fightsite.

Cro Cop i njegov japanski trening partner svoje će iduće borbe odraditi u razmaku od samo jednog dana, što im se zapravo jako dobro poklopilo po pitanju priprema. U pitanju je idući vikend, a jedino je šteta što će se boriti na različitim dijelovima svijeta. Ishii će u Las Vegasu, u jutarnjim satima subota 29. rujna, napasti FFC pojas borbom protiv Chrisa Barnetta, dok Filipovića čeka borba u nedjeljno prijepodne. On se u japanskom Rizinu bori protiv Roquea Martineza iz Guama.

>> Pogledajte kako je izgledao trening

Posljednji dio priprema obavlja se uz budno oko Stipe Drviša, za kojeg možemo pretpostaviti kako će Filipovića popratiti u Japan, dok bi s Ishiijem put Amerike trebao krenuti netko od preostalih članova tima, za pretpostaviti je kako će to biti Saša Milinković ili Ante Delija. Što se tiče FFC-a, Ishii nastupa u glavnoj borbi, a kompletan program se očekuje svakog trenutka.

Pogledajte kako izgleda kada Cro Cop i Ishii naizmjence “kažnjavaju” jedan drugog.

Komentara 5

ZN
Znam
17:29 20.09.2018.

Mirko udara ko da je 20 godisnak bravo mirko

Avatar @proma-trač
@proma-trač
17:47 20.09.2018.

Japs ne razumije Hrvatski pa klepa i kad treba i ne treba.

MI
Misko2
17:35 20.09.2018.

Sto se Mirko vec oporavio od puknuca kriznog ligametna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije