Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od transfera

Leonardo potvrdio: Beckham neće potpisati za PSG

'WORLD RIGHTS  David and Victoria Beckham along with boys Brooklyn, Romeo, Cruz  arriving at The Sports Personality of the Year 2010 at the LG Arena Birmingham, UK. 19/12/2010  BYLINE BIGPICTURESPHOTO
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
03.01.2012.
u 13:27

Engleski nogometaš u Pariz ne dolazi zbog obiteljskih razloga i odlučio je ostati u Los Angelesu te klubu Galaxyju.

David Beckham neće pojačati redove francuskog Paris Saint-Germaina, potvrdio je to i sportski direktor toga kluba Leonardo.

– David neće doći u PSG zbog obiteljskih razloga – istaknuo je Brazilac Leonardo navodeći da se engleski nogometaš odlučio za ostanak u Los Angelesu i tamošnjem klubu Galaxyju u kojemu je proveo zadnjih pet sezona.

– Velika šteta, David je htio doći, ali je potrebe svoje obitelji stavio na prvo mjesto. I nije točno da se predomislio u vezi s dolaskom u Pariz zbog dovođenja Carla Ancelottija na mjesto trenera – istaknuo je Leonardo.

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
15:03 03.01.2012.

Rekoh ja da od transfera nece nista biti,jer glavnu rec u svemu tome vodi od doticnog njegova ,pardon supruga,da je ona htela preci u Pariz,transfer bi se realizovao,a doticni Englez je najveci papucar na svetu,cak nosi od njegove Guske donjii od njegove Guske donji ves.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije