Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Leonardo novi Interov trener

Leonardo
AFP
25.12.2010.
u 09:29

Interov predsjednik Massimo Moratti odlučio je na trenersku klupu dovesti nekadašnjeg igrača Milana i donedavnog šefa struke u gradskom suparniku - Leonarda. Brazilac je peti trener koji koji je iz Milana prešao u Inter

Leonardo će s novi klubom potpisati ugovor na godinu i pol, uz mogućnost produljenja na još jednu sezonu. Godišnja će mu plaća biti 2,5 milijuna eura, a nakon predstavljanja prvi bi trening trebao voditi u srijedu 29. prosinca.

Leonardo je peti trener koji je iz Milana prešao u Inter (Bigogno, Trapattoni, Castagnero i Zacheroni). Brazilac je prije dvije godine promoviran u sportskog direktora Milana, a nakon odlaska Ancelottija dobio je priliku biti i trener Rossonera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije