Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL CLASICO

Leo Messi počeo trenirati, postoji šansa da zaigra protiv Reala!

Leo Messi (1)
Reuters
16.11.2015.
u 19:43

Uoči međusobnog dvoboja Barcelona vodi na ljestvici sa 27 bodova, tri više od drugog Reala.

Ponajbolji nogometaš današnjice, argentinski napadač Lionel Messi se vratio treninzima u Barceloni pet dana prije prvog ovosezonskog "clasica" protiv madridskog Reala koji je na programu u subotu 21. studenog u Madridu (18.15 sati), a s klupskim suigračima trenirao je i hrvatski veznjak Ivan Rakitić, koji je bio na poštedi posljednjih desetak dana zbog ozljede mišića koju je zadobio tijekom utakmice Lige prvaka protiv bjeloruskog BATE Borisova

Messi je izvan stroja od kraja rujna kada je ozlijedio lijevo koljeno, a vratiti bi se mogao upravo u jednom od dva najvažnija dvoboja u Primeri.

Tijekom Messijeva izbivanja Barcelonini rezultati nisu patili jer su u sjajnoj formi bila preostala dva člana njezina ubojitog južnoameričkog trija, Urugvajac Luis Suarez i Brazilac Neymar.

Tako uoči međusobnog dvoboja Barcelona vodi na ljestvici sa 27 bodova, tri više od drugog Reala.

>> Lionel Messi ipak neće igrati protiv Reala, ozljeda nije zaliječena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije