Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Leko i Kalinić osvojili nagrade za najboljeg trenera i vratara belgijske lige

Ivan Leko
Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS/PIXSELL
1/2
17.01.2019.
u 15:47

Kalinić je dobio 160 bodova, prvi pratitelj bio je Guillermo Ochoa iz Standarda s 132 boda, a treći vratar Antwerpa Sinan Bolat s 119 bodova

Jučer je u Belgiji održana gala večer na koji su po 65. put dodijeljena priznanja Gouden Schoen najboljima u belgijskom nogometu za proteklu godinu. Nagrada se dodjeljuje od 1954. godine, a u glasovanju sudjeluju sportski novinari, članovi uprave Belgijskog nogometnog saveza, nogometni suci te bivši dobitnici ovog priznanja. 

U budućnosti bi se tako u glasovanju mogli naći i dva Hrvata - Ivan Leko i Lovre Kalinić

Leko je strateg Club Bruggea i proglašen je najboljeg trenera dok je Lovre Kalinić početkom godine Gent zamijenio Aston Villom, ali je obranio titulu najboljeg golmana lige jer je i za 2017. godinu dobio isto priznanje. 

Leko koji je prošle sezone osvojio prvenstvo s Club Bruggeom je ukupno dobio 258 bodova što je pet više od drugoplasirano Philippea Clementea iz Genka, a na trećem mjestu je s 98 bodova završio Ricardo Sa Pinto iz Standarda.

Kalinić je dobio 160 bodova, prvi pratitelj bio je Guillermo Ochoa iz Standarda s 132 boda, a treći vratar Antwerpa Sinan Bolat s 119 bodova.

Komentara 1

AN
Antonio1952
16:29 17.01.2019.

Bas lijepo, naprijed nasi, cestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije