Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Leipzig uvjerljiv protiv Mainza, pobjeda Eintrachta

Eintracht
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.12.2018.
u 20:12

Na ljestvici vodi Borussija Dortmund s 39 bodova, na drugom mjestu je imenjak iz Moenchengladbacha s 30 bodova koliko ima i Bayern na trećem mjestu, ali uz slabiju razliku pogodaka

Nogometaši Eintrachta i RB Leipziga upisali su pobjede u posljednja dva susreta 15. kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Eintracht je u Frankfurtu pobijedio Bayer Leverkusen s 2-1, dok je  RB Leipzig pobijedio Mainz s 4-1.

Eintracht
1/3

Eintracht je poveo u 28. minuti golom Dannyja da Coste, a na 2-0 je povisio Filip Kostić u 57. minuti. 'Apotekare' je vratio u život Karim Bellarabi u 65. minuti, međutim do kraja susreta više nije bilo golova.

Ante Rebić je igrao za domaći sastav do 81. minute, dok je Tin Jedvaj odradio čitavu utakmicu.

U drugom susretu RB Leipzig je bez većih problema pobijedio Mainz s 4-1. Domaćin je nakon 20 minut vodio 2-0 golovima Yussufa Poulsena (14, 19),u 38. je smanjio Onisiwo, no u nastavku je Leipzig zabio još dva gola, a oba je postigao Timo Werner (74, 88).

Na ljestvici vodi Borussija Dortmund s 39 bodova, na drugom mjestu je imenjak iz Moenchengladbacha s 30 bodova koliko ima i Bayern na trećem mjestu, ali uz slabiju razliku pogodaka.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 1

TR
truba
22:36 16.12.2018.

Jedvaj odigrao cijelu utakmicu,lijevog beka!!! Neznam koju ste vi utakmicu gledali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije