Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Leipzig ponovno kiksao, Bayern 'na milimetar' od nove titule prvaka!

Champions League - Quarter Final Second Leg - Paris St Germain v Bayern Munich
CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.04.2021.
u 20:43

Koeln se sa 26 bodova privremeno izjednačio s Herthom koja je na 16. poziciji, ali berlinska momčad ima dvije utakmice manje. Arminia je na 15. mjestu s 27 bodova i utakmicom manje od Koelna.

U pvoj utakmici 30. kola njemačke Bundeslige Koeln je ostvario važnu 2:1 (0:0) pobjedu protiv RB Leipziga, kojom se domaća momčad održala u borbi za opstanak u elitnom razredu njemačkog klupskog nogometa.

Nakon što je prvo poluvrijeme završilo bez pogodaka, Koeln je u prvoj minuti drugog dijela došao do vodstva, kad je Jonas Hector glavom poslao loptu u mrežu na ubačaj Jannes-Kiliana Horna. U 59. minuti je Malijac Amadou Haidara preciznim i snažnim udarcem s dvadesetak metara postigao izjednačujući pogodak.

Samo minutu poslije Hector je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 2:1 i donio važna tri boda Koelnu u borbi za opstanak.

Koeln se sa 26 bodova privremeno izjednačio s Herthom koja je na 16. poziciji, ali berlinska momčad ima dvije utakmice manje. Arminia je na 15. mjestu s 27 bodova i utakmicom manje od Koelna.

RB Leipzig je porazom u Koelnu možda izgubio utrku za naslov prvaka. Ako Bayern pobijedi Bayer iz Leverkuksena, aktualni prvaci će četiri kola prije kraja otići na 10 bodova prednosti i gotovo i matemarički osigurati deveti uzastopni naslov.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije