Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Leicester se pobjedom vratio na drugo mjesto

01.12.2019.
u 20:55

Nogometaši Leicester Cityja vratili su se na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva 2-1 (0-1) domaćom pobjedom protiv Evertona u susretu 14. kola Premier lige.

Gosti iz Liverpoola poveli su preko Richarlisona (23), na 1-1 poravnao je Vardy (68) da bi pobjedu domaćima osigurao Iheanacho (90+5) duboko u sudačkoj nadoknadi vremena.

Filip Benković nije konkurirao za nastup u momčadi Leicestera koji sada ima 32 boda, osam manje od vodećeg Liverpoola, a tri više od trećeg Manchester Cityja. Everton je 17. sa 14 bodova.

Manchester United i Aston Villa su na Old Traffordu odigrali 2-2 (1-1), a hrvatski vratar Lovre Kalinić nije konkurirao za nastup u gostujućem sastavu.

Povela je Villa golom Grealisha (11), United je preokrenuo autogolom Heatona (42-ag) i golom Lindelofa (64), ali vrlo brzo potom Mings (66) je pogodio za konačnih 2-2. United je sada deveti sa 18 bodova, dok je Villa 15. sa 15 bodova.

Njemačka: Wolfsburg - Werder 2-3

Nogometaši Werdera iz Bremena u susretu su 13. kola njemačkog prvenstva kao gosti svladali Wolfsburg sa 3-2 (2-1).

Goste je do prve prednosti doveo Rashica (13-11m), na 1-1 poravnao je Weghorst (36), novu prednost Werderu osigurao je Bittencourt (39), da bi u nastavku novo izjednačenje donio William (73), ali nakon što je Rashica (83) svojim drugim pogotkom i treći put doveo goste do prednosti domaći više nisu stigli odgovoriti.

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo igrao je od 60. minute za Wolfsburg, koji je sada devet na ljestvici sa 20 bodova, dok je Werder stigao na 12. mjesto sa 14 bodova.

Ranije u nedjelju se Borussia iz Moenchengladbacha vratila na vrh ljestvice zahvaljujući 4-2 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Freiburga. Strijelci za domaće bili su Thuram (3), Embolo (46, 71) i Herrmann (51), dok su za goste pogađali Schmid (6) i Hoeler (58). Borussia sada ima 28 bodova, jedan više od RB Leipziga koji je u subotu sa 3-2 kao gost svladao Paderborn. Freiburg je šesti sa 22 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije