Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARDY PARTY

Leicester petardom ponizio Pepa i City na Etihadu, Vardy zabio hat-trick

Premier League - Manchester City v Leicester City
CATHERINE IVILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.09.2020.
u 19:24

Osim sjajnog Vardyja koji je uz dva kaznena udarca briljantno zabio i petom, za Lisice su još poentirali i Maddison te Tielemans s bijele točke kad Vardyja više nije bilo u igri. Osim Mahreza, za City je zabio i spomenuti Ake

Kao što su nas i naviknuli na velika iznenađenja u proteklih pet godina, Lisice su to opet učinile. Manchester City je na svojem Etihadu u 3. kolu Premiershipa poražen od Leicestera rezultatom 5:2, ponajviše u režiji Jamieja Vardyja koji je dokazao da su mu Građani omiljene "mušterije" zabivši im hat-trick te tako svoj 10. gol u isto toliko posljednjih susreta protiv Pepove momčadi.

City je uvjerljivo krenuo u utakmicu pogotkom Mahreza već u drugoj minuti, no ubrzo su Građani izgubili ritam i već se u prvom dijelu dalo vidjeti da im neće biti lako u naumu odnošenja sva tri boda. 

Dovoljno o dekoncentraciji favorita govori činjenica da su tri puta skrivili udarac s bijele točke. Prvi put je krivac bio Kyle Walker, drugi put Nathan Ake, a treći put Benjamin Mendy, dakle gotovo cijela zadnja linija Manchester Cityja. 

Osim sjajnog Vardyja koji je uz dva kaznena udarca briljantno zabio i petom, za Lisice su još poentirali i Maddison te Tielemans s bijele točke kad Vardyja više nije bilo u igri. Osim Mahreza, za City je zabio i spomenuti Ake. 

Leicester i Everton nakon tri kola jedini imaju stopostotni učinak.

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:23 28.09.2020.

Pep je postao smijurija. Za razliku od Lamparda koji je još novi u ovom poslu i koji troši lovu na nepotrebna pojačanja on je u ovome puno duže a ponaša se isto. Pa stotine mil. potrošiš i imaš obranu kao švicarski sir !? Doći će i Arapi pameti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije