Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIV PORAZ

Leicester doživio debakl na svom terenu protiv Newcastlea

Leicester City v Newcastle United - Premier League - King Power Stadium
Michael Regan/PA Images/PIXSELL
07.05.2021.
u 23:30

Gosti su u jednom trenutku vodili 4:0.

Nogometaši Newcastle Uniteda u prvoj su utakmici 35. kola engleskog prvenstva kao gosti iznenadili Leicester City s visokih 4:2 (2:0).

Gosti iz Newcastlea profitirali su zbog velikih pogrešaka domaće obrane i poveli 4:0 golovima Willocka (22), Dummetta (34) i Wilsona (64, 73), da bi domaći u završnici ublažili poraz preko Albrightona (80) i Iheanacha (87).

Newcastle je s ova tri boda skočio sa 17. na 13. mjesto i ima 39 bodova, dok je Leicester ostao treći sa 63 boda. Na vrhu je Manchester City sa 80 bodova, 13 više uz utakmicu više od drugog Manchester Uniteda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije