Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljski kup

Legija osvojila kup, Antolić asistirao, Eduardo ušao u 89.

Domagoj Antolić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
02.05.2018.
u 18:50

Zbog bakljade Legijinih navijača utakmica je dva puta prekidana pa se igralo čak 10 minuta sudačke nadoknade.

Nogometaši Legije pobjednici su poljskog Kupa nakon što su u finalnom susretu igranom u Varšavi pobijedili Arku Gdyniju 2-1, a za prvi pogodak Legije asistirao je hrvatski nogometaš Domagoj Antolić.

Za Legiju, koju vodi hrvatski stručnjak Dean Klafurić, to je rekordni 19. naslov pobjednika Kupa.

Legija je povela u 12. minuti golom Jaroslawa Niezgode na ubačaj bivšeg igrača Dinama. Na 2-0 je povisio Cafu u 29. minuti, a možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 71. minuti kada je Arka ostala s igračem manje nakon što je zbog oštrog prekršaja isključen Grzegorz Piesio.

Zbog bakljade Legijinih navijača utakmica je dva puta prekidana pa se igralo čak 10 minuta sudačke nadoknade. U posljednjim trenucima susreta Arka je smanjila poraz golom Dawida Soldeckog.

Antolić je za Legiju odigrao cijeli susret, dok je bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva ušao u igru u 89. minuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije