Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije LP

Legia pobijedila i ispala, isključeni Antolić i Vešović

Domagoj Antolić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
31.07.2018.
u 23:30

Spartak iz Trnave ide u 3. pretkolo Lige prvaka u kojem će joj najvjerojatniji suparnik biti beogradska Crvena zvezda koja u Litvi brani prednost 3-0 iz prve utakmice.

Uz nogometaša zagrebačkog Dinama koji su odigravši 2-2 u uzvratnom dvoboju protiv izraelskog Hapoela Be'er Sheve izborili mjesto u 3. kolu kvalifikacija Lige prvaka, to je uspjelo i igračima Škendije koji su odigrali 0-0 na gostovanju kod Šerifa i tako obranili prednost iz prvog dvoboja, dok varšavska Legija ni s pobjedom na gostovanju u Trnavi nije uspjela nadoknaditi zaostatak iz prvog dvoboja.

Poraz 0-2 na domaćem terenu bio je koban za poljskog prvaka, na čijoj klupi sjedi hrvatski trener Dean Klafurić. Zadatak Legije u Slovačkoj je postao još teži kad je u 37. minuti isključen crnogorski internacionalac Marko Vešović. Bivši igrač Rijeke zaradio je drugi žuti karton zbog neopreznog starta, a 12 minuta prije je opomenut zbog naguravanja.

U 63. minuti Legia je povela pogotkom Astiza, a u 85. minuti poljski je prvak ostao sa devet igrača na terenu, zbog isključenja nekadašnjeg kapetana Dinama Domagoja Antolića. U razmaku od četiri minute Antolić je zaradio dva žuta kartona, a drugi zbog potezanja suparnika. Legia će europski put nastaviti u 3. kolu kvalifikacija Europske lige, a Spartak iz Trnave ide u 3. pretkolo Lige prvaka u kojem će joj najvjerojatniji suparnik biti beogradska Crvena zvezda koja u Litvi brani prednost 3-0 iz prve utakmice.

U srijedu će suparnika u 3. pretkolu doznati i zagrebački Dinamo, a to će biti bolji iz dvoboja Astane i danskog Midtjyllanda. Prvak Kazahstana u Herningu brani prednost 2-1 iz prve utakmice. 

Kvalifikacije LP - 2. kolo, uzvrati
Šerif Tiraspol - Škendija       0-0 (ukupan rezultat 0-1)
Hapoel Be'er Sheva - DINAMO     2-2 (2-7)
(Ogu 14, Stojanovič 34-ag / Budimir 49, Hajrović 54)
Spartak Trnava - Legia Varšava  0-1 (2-1)
(Astiz 63)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije