Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETILI JOJ SMRĆU

Legendu Snježne kraljice napali u Sarajevu zbog hrvatske šahovnice

Sedina Muhibić
15.01.2019.
u 10:30

"U jednom trenutku prišle su mi gospođe i rekle kako je u tramvaju neki divljak koji me želi ubiti, prebiti kad izađem iz tramvaja jer, kako kaže, šahovnici nije mjesto u Sarajevu. Mrzi Hrvate, otkud mi hrabrost, treba me ubiti…"

Sarajka Sedina Muhibić (27) na Facebooku je napisala da je sinoć napadnuta u tramvaju u Sarajevu zbog jakne s hrvatskom šahovnicom.

"Još sam pod dojmom onoga što se večeras dogodilo. U skoro punom tramvaju stajala sam i slušala glazbu. Nisam ni shvatila da je u tramvaju kaos zbog mojih kockica. U jednom trenutku su mi prišle gospođe i rekle kako je u tramvaju neki divljak koji me želi ubiti, prebiti kad izađem iz tramvaja jer, kako kaže, šahovnici nije mjesto u Sarajevu, mrzi Hrvate, otkud mi hrabrost, treba me ubiti…", napisala je na svom Facebook profilu, prenose BiH mediji.

Istaknula je da su je drugi građani u tramvaju odlučili zaštititi te su pozvali policiju, nakon čega je "divljak otišao glavom bez obzira", a da je i sama zvala policiju koja je odmah intervenirala.

"Imam pravo svoju jaknu obući kad hoću i gdje hoću, pa i u Sarajevu. Danas je bilo hladno i svi znate da su se i snijeg i kiša smjenjivali... Zašto ne bih obukla najbolju jaknu koju imam?" dodaje Sedina.

Sedinin životni put ganuo je mnoge. Rođena je 1991. u Sarajevu, ali su je roditelji napustili. Odrasla je u Domu Bjelave i SOS Dječjem selu, a uz studij pedagogije bavila se sportom, glumila... Reno Fleiss prozvao ju je legendom Snježne kraljice i ponudio joj suradnju nakon što je u Hrvatski skijaški savez stiglo njeno pismo.

"Nisam nacionalist i nikad neću biti, iako imam možda i više prava biti nego taj divljak.. Da nije rata bilo, možda bih i ja imala roditelje i obitelj, drugi život pa opet ne mrzim, sretna sam, volim život jer pojedinac ne čini populaciju. Možete me i ubiti, ali Sedina Muhibić – Sedina Bosna – Sarajka – muslimanka – ostajem pri svom pa taman sama i jedina bila. I dalje s ponosom nosim kockice jer su mi donijele najljepše trenutke života kao i super prijatelje. Svi koji su protiv toga neka kockice broje, a ne moraju me ni pogledati više", dodala je Sedina na Facebooku pa zaključila:

"Najlakše je kad pitaju me koliko i kako ja nju volim jako – samo jedna riječ bi bila to: neopisivo."

>> Pogledajte što je Ivica Kostelić rekao uoči Snježne kraljice

Ključne riječi

Komentara 99

MO
mobitel20
11:11 15.01.2019.

Muslimanska javna scena, politika i SVI mediji, prepuni su mrznje prema Hrvatima. Ne postoji dan a da ne objave barem 10(deset) besramnih klevetnickih tekstova ili priloga o Hrvatima. Ponasanje tog balije u raspalom tramvaju samo je posljedica. Laz i klevetu kao moto "politike i drustva" potpuno su kopirali od svetosavskih velikosrpskih mitomana.

NA
NasaSenkica
11:21 15.01.2019.

Bosanske sluzbe vec duze vrijeme sire mrznju uperenu kontra Hrvatske...razlog je taj sto BiH ne funkcionira kao drzava a mrznja protiv drugog naroda je rjesenje za ostanak na vlasti...

DU
Deleted user
11:30 15.01.2019.

Kao ovo nešto čudno.Pa muslimani nas mrze više negi Srbi samo se pretvaraju.Tako je bilo i 1993 kao zajeddnicka vojska a klali nas di su god stigli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije