Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV BAHREINA

Legendarno krilo: 'Znam da će ovo prenijeti Ljubuški i Hercegovina...'

Zagreb: Okupljanje zlatnih rukometaša olimpijaca povodom 15 godina od osvajanja olimpijskog zlata u Ateni
Matija Habljak/PIXSELL
22.01.2021.
u 10:05

- Ovo je Mandiću dobro došlo da zna da momčad može računati na njega - rekao je Kaleb u prijenosu utakmice, a kasnije su i gosti u studiju potvrdili da se Mandić nema što brinuti i ljutiti

Ljubuški div David Mandić izgledao je sjajno na terenu na prošlom Euru, no ovaj turnir se baš i nije naigrao. Lino Červar je odlučio da će Manuel Štrlek dobiti veću minutažu pa smo tako igrača PPD Zagreba vidjeli tek na par minuta u prvom dijelu natjecanja.

Štrlek se prometnuo u jednoga od naših najefikasnijih igrača, a Mandiću dio napadačke komponente ipak fali, dok je u obrani sjajan. Iako je Lino inače zagovornik obrane nad napadom, ovoga se puta odlučio za hitrog Veszpremovog igrača. Mandić je prvu, možemo reći, veću minutažu dobio upravo protiv Bahreina. 

Temperamentan kakav je, Davidu to baš i nije sjelo, ali još jedno legendarno krilo ima objašnjenje i savjet. 

POGLEDAJTE VIDEO: Duvnjak nakon Bahreina

Naime, sukomentator iz Egipta na RTL-u je Nikša Kaleb, a on je za vrijeme utakmice poručio:

- Znam da će mu ovo prenijeti pola Ljubuškog i Hercegovine. Nakon prvog kruga Mandić je bio izrazito nezadovoljan i ljut što ne igra i to je razumiljivo, ali  i Šprem je meni 2003. meni grijao klupu, ali je svejedno sudjelovao, gledao je sve utakmice, golmane, govorio mi je kako golmani brane, pomagao mi. Ovo je Mandiću dobro došlo da zna da momčad može računati na njega - rekao je Kaleb u prijenosu utakmice, a kasnije su i gosti u studiju potvrdili da se Mandić nema što brinuti i ljutiti. 

- To je pokazatelj kvalitete odnosa. Ne samo što je dobra atmosfera bila među nama. Uvijek se znalo, onako 'zdravoseljački rečeno' - tko kosi, tko vodu nosi. Svatko je znao koja mu je pozicija, ali nije to značilo da ne možeš pomoći onomu ispred sebe i komunicirati - rekao je Šprem i dodao:

- Svatko je htio više igrati pa tako i ja. Ali Nikša je tad bio ispred mene i dao sam što god sam mogao da ta reprezentacija uspije. Ali i ne samo ja, to su svi dečki radili. Vjerovali smo jedni drugima, to je bila širina i kvaliteta reprezentacije.

Podsjetimo, nakon pobjede nad Katarom, Hrvatska u subotu igra protiv Argentine u 18 sati. 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:29 22.01.2021.

Hercegovino srce Hrvatsko. Hrvati iz Dalmatinske zagore i Hrvati iz Bosne i Hercegovine su najzdravija populacija Hrvatskog naroda. Pogledajte najbolji Hrvatski sportaši su porijeklom iz Dalmacije iz Bosne iz Hercegovine ali Hercegovci su stina od ljudi u svakom pogledu od moralnih karakteristike do fizičkih karakteristika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije