Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Legendarni vatreni: Hrvatska je dobila šamar

Hrvatska - Azerbajdžan
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
23.03.2019.
u 14:41

- Na papiru smo najjača momčad, ali to nije dovoljno za plasman na Euro. Na terenu moramo dokazati da smo najjači, ne smijemo olako shvatiti kvalifikacije, to nas može pokopati - rekao je Jarni,

Robert Jarni, legendarni vatreni, a danas izbornik U-19 reprezentacije Hrvatske za mađarske je medije najavio sutrašnju utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Jarni je naglasio da imamo najjaču momčad u kvalifikacijskoj skupini te da čak možemo osvojiti Euro.

- Apsolutno. Na papiru smo najjača momčad, ali to nije dovoljno za plasman na Euro. Na terenu moramo dokazati da smo najjači, ne smijemo olako shvatiti kvalifikacije, to nas može pokopati - rekao je Jarni, prenosi Sportklub.

Je li očekivao pad koji je Hrvatska doživjela u Ligi nacija nakon SP-a?

- Da, to je bilo očekivano, igrači nakon SP-a mentalno nisu bili na visokoj razini pripreme za utakmice. To je potpuno normalno. Dobro nam je došao šamar, shvatili smo brzo da nećemo pobjeđivati ako nismo na najvišoj razini, danas moraš biti na sto posto. Zato utakmicu protiv Mađarske shvaćamo ozbiljno.

Problem protiv Francuske u finalu SP-a?

- Vrlo čudna utakmica. Igrali smo najbolji nogomet na turniru, ali u finalu su Francuzi napravili točno ono što su morali, dobro su se branili i iskoristili su svoje munjevite igrače. Stajali su poput čvrstog bedema, Mandžukić je zabio nesretni autogol i krenulo je u smjeru u kojem nije trebalo. Možda će drugi put otići na našu stranu.

Tko će biti novi Luka Modrić?

- Ne volim na taj način razgovarati o imenima, vrijeme će vam odgovoriti. Hrvatska ima puno talentiranih igrača, ali teško je naći biser poput Modrića. To je igrač koji je godinama ključ igre Real Madrida. Udara ritam, daje ključne lopte, zabija važne golove. Nije slučajno dobio Zlatnu loptu.

>> Pogledajte odlazak vatrenih u Budimpeštu

Komentara 4

SV
stjepan v.
15:29 23.03.2019.

nismo mogli bolje jer su oni igrali 85 minuta u bunkeru. oni su igrali u svojim 25 metara sa zidom i ne mrdaj. da su oni igrali otvoreno, bilo bi 6:1 za nas.

Avatar mos_mislit
mos_mislit
15:37 23.03.2019.

Najbolje da nam se svi poklone u grupi.

Avatar Pavel ic
Pavel ic
15:43 23.03.2019.

ovakvo nešto može reći netko ko nema pojma o nogometu.nemora značiti da ako si bio dobar nogometaš da imaš pojma o nogometu.kome je liga nacija bitna.to su samo dodatne povrijede i umor.vecina naših igrača igra ligu prvaka i ufa kap sasvim dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije